AK Parti delegeleri bu kez başkanlık için sandığa gitti

Çerkezköy'de Cumartesi günü yapılan seçimde, bu kez delegeler ilçe başkanını seçmek için sandığa gitti. 7 Aralık'ta yapılan kongrede AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı

Çerkezköy 21.12.2014 16:36:00 0
AK Parti delegeleri bu kez başkanlık için sandığa gitti

YENİDEN SANDIK KURULDU

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt’un kararı doğrultusunda Cumartesi günü ilçe başkanlığı seçimi için yeniden sandık kuruldu. 7 Aralık’ta yapılan kongrede aday olan Mehmet Can Danyeli, cumartesi günü yapılan kongreye katılmadı. Seçim parti binasında 13.00-17.00 saatleri arasında yapıldı. Seçimde 400 delegeden 222’si oy kullanırken, tek aday olan Abdullah Öge, oy kullanan tüm delegelerin oyunu alarak ilçe başkanlığına seçildi.

 

 

DİNAMİZMİMİZİ HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Seçimin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Öge, seçimin birlik ve beraberlik içinde geçtiğini söyledi. Bu seçimin birliği yenileme seçimi olduğunu ifade eden Öge, “Bugün itibariyle, kongre ve seçim sürecini artık geride kaldı. Yakaladığımız ve bugün zirveye çıktığımız bu dinamizmimizi inşallah vakit kaybetmeden ilçemize hizmete dönüştürme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

YENİ YÖNETİMDEN BEKLENTİLER YÜKSEK

Abdullah Öge, parti içinde küskünlüğe yer vermeyeceklerini ifade etti. Yeni yönetimden beklentilerin yüksek olduğunu belirten Öge “Bize duyulan teveccühün bir yansıması olan bu beklentileri geceli-gündüzlü samimi gayretlerle boşa çıkarmama çabası içerisinde olacağımızın sözünü de veriyorum” dedi. Kardeşlik duygusu içerisinde çıktıkları bu yolda AK Parti çatısı altında kesinlikle küskünlüğe, gönül kırgınlıklarına fırsat bırakmayacaklarını dile getiren Öge “Bu partiye emek vermiş, partinin herhangi bir kademesinde görev almış herkesi teşkilatımızın asli unsuru olarak görmeye ve yol arkadaşlığı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HERKESTEN PROJE VE DUA BEKLİYORUZ

Teşkilat çatısı altında hizmet yapmak isteyen herkese de hem kapılarının hem de kalplerinin sonuna kadar açık olduğunu söyleyen Öge “Aynı havayı soluyan, aynı ekmeği paylaşan ve devasa aile olarak gördüğümüz Çerkezköy’ümüze hizmet için başlattığımız bu mücadelemizde herkesten ilçemizi güzelleştirecek proje ve dua bekliyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10