Garden Coffee House törenle açıldı

Her geçen gün hızla gelişerek büyüyen Çerkezköy'de açılan işyerine Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:2'de hizmet verecek Garden Coffee House de katıldı. Resmi açılıÅ?

Çerkezköy 22.12.2014 10:40:00 0
Garden Coffee House törenle açıldı

“ÇERKEZKÖY ÇOK FARKLI OLACAK”

İşletmeciliğini Serkan Buldu’nun yaptığı Garden Coffee House’nin açılışı ise saat 13.00’de yapıldı. Açılışta konuşan CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, Serkan Buldu’nun böyle bir mekan açmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek “Çerkezköy’ün yaşanabilir bir kent olması için bu gibi işyerlerinin çoğalması ve hizmete geçmesi gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Çerkezköy çok farklı olacak. Biz bunun sözünü veriyoruz. Çerkezköy Türkiye’nin birçok yerinde konuşulacak. Bu kente de güzellik kattığınız ve katkı sağladığınız içinde teşekkür ediyorum. İşletme Serkan Buldu’ya ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

“HAYIRLI OLSUN”

Çerkezköy’de bu gibi işletmelerin son bir yılda hızlı bir ivme ile ilerlediğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Bu işletmemizde bol müşteri ve bol kazanç diliyorum” dedi. Serkan Buldu’yu CHP’nin içinde yer aldığı için tanıdığını kaydeden CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise “Gerçekten kişiliği ile her anlamda kendisine çok güveniyoruz ve onunla gurur duyuyoruz. Serkan Buldu titizliği, çalışkanlığı ile her işte mükemmel olmaya çalışan bir insandır. Eminim ki Çerkezköy’de de fark yaratacaktır. Çerkezköy’ün lezzet ve dinlence durağı bir mekan olacaktır. Çerkezköy her zaman böyle mekanlar ile büyüyecektir. Bu gibi mekanların hep açık durabilmesi için sizlerin ve bizlerin desteği olması gerekiyor. İşletmenin de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ” dedi.

 

 

AÇILIŞI YAPILDI 

Konuşmaların ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir işletmenin açılış kurdelesini kesti. Açılışa ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, partililer ile davetliler katıldı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10