AK Partili gençlerden "Kardeşlerimiz üşümesin" kampanyası

Sosyal medya üzerinden daha önce iki kez "Kardeşlerimiz üşümesin" kampanyası gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı düzenlediği basın toplantısÄ?

Çerkezköy 23.12.2014 10:47:00 0
AK Partili gençlerden

“ASLİ GÖREVİMİZ OLARAK KABUL EDİYORUZ”

‘Kardeşlerimiz üşümesin’ kampanyasını üçüncü kez düzenleyecek olan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları önceki akşam saat 19.00’da basın açıklaması yaptı. AK Parti Sosyal İşler Başkanı Ünzile Çakır “İçinde bulunduğumuz zaman itibari ile gerek coğrafi konumumuz gerekse tarihin bize yüklediği misyon çerçevesinde, dünyanın dört bir yanında ne kadar masum mazlum varsa onlara yürek açmayı, kol kanat germeyi asli görevimiz olarak kabul ediyoruz” dedi.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Çakır “Peygamber efendimiz bir Hadis-i Şerifinde ‘Müslüman Müslümanın kardeşidir, ona zulmetmez onu yalnız bırakmaz, kim bir kardeşinin ihtiyacını görürse Allah da onun ihtiyacını görür’ buyurmuştur. Hem inancımız hem de insani değerlerimiz gereği ihtiyaç sahibi mazlum kardeşlerimize karşı sorumluyuz. Bu sorumluluğunda farkında olan AKP’li genç bireyleriz” diye konuştu.

“KAMPANYAYI BAŞLATIYORUZ”

Parti olarak koordineli bir şeklide kampanya çalışmalarını başlattıklarını kaydeden Çakır “Bizler kardeşlerimizin derdine derman olmak, yüzlerinde bir nebze de olsa tebessüm görmek için AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı olarak, partimizin gerek ana kademe gerek kadın kolları ve mahalle teşkilatları ile koordineli hareket etmek üzere ‘kardeşlerimiz üşümesin’ kampanyasını başlatıyoruz” dedi.

“DESTEK BEKLİYORUZ”

Kampanyaya herkesin destek vermesini isteyen Çakır “İlçemizde yaşayan esnafımız ve halkımızın kardeşlerimiz üşümesin kampanyasına destek olmasını bekliyoruz. Yardımda bulunmak isteyen tüm hayırsever vatandaşlarımız AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatını arayarak yada ilçe teşkilatımıza gelerek bizlerle irtibata geçebilirler. Bütün vatandaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz” dedi.

“GEREKLİ YARDIMLARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Sosyal medya üzerinden iki kez gerçekleştirdikleri kampanyanın büyük destek görmesi üzerine kampanyayı tekrar hayata geçirmek istediklerini kaydeden AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral de “Bugüne kadar kullanılmış kullanılmamış giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ve kimi vatandaşlarımız da kanepe dolap gibi yardımlarda da bulundu. Mahalle teşkilatlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kolaylıkla ulaşıp gerekli yardımlarımızı gerçekleştirdik. İlk yardım kampanyalarımızla elimizde kalan eşyaları Verenel Derneği aracılığıyla Suriye’deki kardeşlerimize ulaştırdık. Bundan sonraki yardım kampanyalarımız da Çerkezköy başta olmak üzere aralıksız devam edecek. Herkesten destek ve yardım bekliyoruz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10