Minik eller büyük umutlara uzandı

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu 6/K sınıfı öğrencileri öğretmenleri Alper Tunga Duran ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi'ne tekerlekli sandalye hediye etti.

Kapaklı 23.12.2014 14:10:00 0
Minik eller büyük umutlara uzandı

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu 6/K sınıfı öğrencileri örnek bir davranışta bulunarak Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ne ihtiyaçların karşılanması amacıyla tekerlekli sandalye hediye etti. Ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan “Kendileri ve minik yürekleri kocaman olan öğrencilerimiz ile öğretmenleri Alper Tunga Duran’a çok teşekkür ediyorum. Herkese örnek bir davranış sergilediler” dedi.

 

 

“EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR”

Engellilerin yaşadıkları sorunların sadece kendilerinin değil çevrenin toplumun kısacası tüm insanlığın ortak sorunları olduğunu kaydeden Çakan “Engellilerin normal bir yaşam sürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşmasıyla mümkündür. Engellilere acımak yerine sevgiyle ve kamusal hizmetlerin geliştirilmesi esasıyla yaklaşmak gerekiyor. En büyük engel sevgisizliktir. Kendi imkanları ile tekerlekli sandalye alıp bizlere bağışlayan öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HAYATİ ÇAKANA TESLİM ETTİLER

Teslim töreninde konuşan 6/K sınıfı öğretmeni Alper Tunga Duran, öğrencilerin küçük yaşta olmasına rağmen bu duyarlılığı göstermelerinin çok önemli olduğunu söyledi. Duran “Öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi büyüklerinin hayatını kolaylaştıracak büyük ve anlamlı bir yardım yaptılar. Kampanyaya katılan bütün çocuklarımıza teşekkür ediyor, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine şükran duyuyorum” dedi. Konuşmaların ardından Kapaklı Belediyesi Ortaokulu 6/K sınıfı öğrencileri sınıfta topladıkları paralarla satın aldıkları tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Dernek Başkanı Hayati Çakan’a teslim etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10