Altyapı ve yol çalışmalarını yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Planlama Yatırım İnşaat Daire Başkanı Cengiz Bali ile birlikte Değirmenaltı Mahallesi'nde yapılan altyapı ve yol Ã?

Süleymanpaşa 26.12.2014 11:55:00 0
Altyapı ve yol çalışmalarını yerinde inceledi

SIKINTIYI EN AZA İNDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Eşkinat “Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yürütülen altyapı çalışmaları son hızla devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi sınırları içerisinde gerçekleşen çalışmaları bizzat denetlemek için TESKİ Planlama Yatırım İnşaat Daire Başkanı Cengiz Bali ile birlikte buradayız. Şuan gerçekleştirilen çalışmada altyapı çalışması yapılacak alan kazılıp işlem yapılmasının ardından kısa bir süre toprağın oturması beklenip derhal taş döşenerek vatandaşların sıkıntısını en aza indirmeye çalışıyoruz” dedi.

SORUNLU YOLLAR YENİLENECEK

Gerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, gerek Süleymanpaşa Belediyesi gerekse Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri işbirliği içinde yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Eşkinat “Sorunlu yollarımız en kısa zaman içerisinde yenilenecek. Değirmenaltı Mahallemizde TESKİ gerçekten çok başarılı işler çıkarıyor. Programlı bir şekilde devam eden çalışmalardaki başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10