Hizmetin siyaseti olmaz

Hafta sonu mesaisinde bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Saray'a giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP İLçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Saray'

Çerkezköy 29.12.2014 18:20:00 0
Hizmetin siyaseti olmaz

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

30 Mart'tan sonra artık siyaset gömleğini çıkardıklarını ifade eden Albayrak, artık Tekirdağ için hizmet zamanı olduğunu belirtti. Kendisine oy veren vermeyen siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu ifade eden Albayrak “Tekirdağ'ın tüm milletvekillerine de artık siz hepimizin milletvekilisiniz ve Tekirdağ için parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalıyız dedim. Bugün de Saray'da AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek hep birlikte güç birliği yaparak Tekirdağ için, Saray için çalışmamız gerektiği mesajını ilettim. Bizim kapımız herkese açık” dedi.

BÜYÜKŞEHİR AĞIR BİR TAŞ

Tekirdağ’ın artık büyükşehir olduğunu ve büyükşehrin çok ağır bir taş olduğunu söyleyen Albayrak “Bu taşı kaldırmak için herkes taşın altına elini koymak durumunda. Taşın altına ne kadar çok el girerse kaldırmak o kadar kolay olur. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ'ın her yerine eşit hizmet götüreceğiz. Çünkü hizmetin siyaseti olmaz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10