Yeşil Bursa İskender 4.Şubesini Çerkezköy'de açtı

İşletmeciliğini Yaşar Iraç'ın yaptığı Yeşil Bursa İskender Trakya'daki dördüncü şubesini Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cambazlar Sokak'ta açtı. Katılım y

Çerkezköy 29.12.2014 18:49:00 0
Yeşil Bursa İskender 4.Şubesini Çerkezköy

Yeşil Bursa İskender Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cambazlar Sokak’ta düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dün saat 12.30’da gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçer, CHP ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

“DÖRDÜNCÜ ŞUBEYİ AÇTIK”

Çerkezköy’de dördüncü şubeyi açtıklarını ifade eden işletme sahibi Yaşar Iraç “Keşan’da iki ve Erikli’de bir şubemiz bulunuyor. Bugün dördüncü şubemizde Çerkezköy’ü yeni tatları ile buluşturduğumuz için mutluyuz. İşletmemizde İskender’in yanı sıra imparator ve Yörük kebapları, saç kavurma, çorba çeşitlerimiz ve burma kadayıf tatlılarımız da bulunuyor” dedi.

“ÇERKEZKÖY’ÜN BÖYLE İŞLETMELERE İHTİYACI VAR”

Yeşil Bursa Döner’in Çerkezköy’e çok farklı bir damak tadı getireceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Bu işletme Çerkezköylülerin hoşuna gidecek bir tat olacak. Çerkezköy’ün böyle yeni ve güzel işletmelere ihtiyacı vardı. Çerkezköy’e bu işletmeyi kazandıran Yaşar Iraç’a teşekkür ediyorum. Kendisini de hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum” diye konuştu. İşletmenin açılışını protokol üyeleri kurdeleyi keserek kaparken, açılışın ardından da misafirlere ikramda bulunuldu.

AKAY DÖNERİ İKRAM ETTİ

Açılışta misafirlere ikram edilmek üzere hazırlanan 150 kilogramlık döner tezgahının başına geçen Belediye Başkanı Vahap Akay, dönerci ustalarını kıskandıracak ustalıkta döner kesti. AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile beraber de döner kesen Akay’ın kestiği dönerler müşterilere ve davetlilere ikram edildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10