Bezgin: Hizmet üretmenizi bekliyoruz, eziyet değil

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, bir süre önce sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Bahçelievler Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi'ni birleştiren ve direkt transit geçiş yapılan

Kapaklı 30.12.2014 11:08:00 0
Bezgin: Hizmet üretmenizi bekliyoruz, eziyet değil

MOLOZUN KALDIRILMASINI İSTEMİŞTİ

Çevre esnafı tarafından vatandaşların mağdur olmaması için kendi imkanları ile köprü yapılarak vatandaşın hizmetine sunulduğunu belirten Bezgin, söz konusu alandaki molozun belediye tarafından kaldırılmasını istemişti.

KÖPRÜ YAPILMASINI İSTİYORUZ

Açıklamanın ardından esnaf tarafından yapılan köprünün yıkıldığını belirten Bezgin, yine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Olayın ardından belediye çalışanlarımız olaya hızla müdahale etmiş ve molozu kaldırmak yerine sadece ortalığa yaymakla yetinmediler. Ne yazık ki yapılan hizmet değil eziyet oldu. İnsanların geçmesi için yapılan köprü kaldırıldı. Vatandaşlarımız ve öğrencileriniz dereden geçiyor. Allah korusun oluşacak olumsuz olayda sorumluluk tamamen belediyemizindir. Biz insanlara daha iyi hizmet yapmalarını beklerken ‘insanlar eziyet çeksin’ diyen bir belediye anlayışı ile karşı karşıyayız. Hizmet üretmenizi bekliyoruz, eziyet değil. Oraya insanların rahatça geçebileceği bir köprü istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10