Yeni yılda eğlence mekanları doldu taştı

Çerkezköylüler 2015 yılına eğlence mekânlarında aileleri ile girdi. Trakyum Restaurant, Yalı Restaurant, Gabralı Otel, Kahve Diyarı gibi eğlence mekanları adeta doldu taştı. İlçe merkezini etkisi altı

Çerkezköy 1.01.2015 15:32:00 0
Yeni yılda eğlence mekanları doldu taştı

Çerkezköy 2015'i coşkuyla karşıladı. Çerkezköy'de eğlence yerlerinde saatler 00.00'ı gösterdiğinde herkes yeni yılın coşkusunu birlikte yaşarken, yeni yıl kutlama programına katılanlar doyasıya eğlendi.

YALI’DA BÜYÜK ÇOŞKU

Yılbaşı dolayısıyla, Veliköy Yalı Restaurant’ta coşkulu bir program gerçekleştirildi. Pop müzik sanatçısı Derya Bozkurt’un sahne aldığı Yalı Restaurant’ta davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Programda daha sonra Esra Sezer’in şarkıları ile felekten bir gece yaşayan davetliler, 2014’ün son dakikalarını ise oryantal Seda ile karşıladı. Yalı Restaurant’ta eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

TRAKYUM’DA EĞLENCE TAVAN YAPTI

2015’i eğlence mekanlarında karşılayan vatandaşların bir diğer adresi Kızılpınar’da bulunan Trakyum Et Lokantası oldu. Trakyum Et Lokantası’nda  Yılbaşı'nı kutlamaya gelen Çerkezköylüler, fasıl grubu ve orkestra ile felekten bir gece yaşarken, çalan canlı müzik eşliğinde de ise gönüllerince eğlendi. Çerkezköy’de İlçe Emniyet Müdürü olarak yıllarca hizmet ettikten sonra Tekirdağ ve Bayburt’ta görev yapan, son olarak ise Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdüren Cemal Dalman da yılbaşını Trakyum Et Lokantasında ailesi ve yakınları ile birlikte kutladı.

GABRALI’DA MUSTİ ŞOV

Yılbaşı coşkusunun doyasıya yaşandığı bir diğer yer de Çerkezköy Gabralı Otel oldu. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı Yılbaşı eğlencesinde, davetliler Çerkezköy’ün sevilen orkestrası Musti ve Beyaz Kelebekler’in şarkıları ile göbek atarak 2015’e ‘merhaba’ dedi. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, bazı Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri ile Çerkezköy’ün tanınan simalarının yer aldığı Gabralı Otel’deki kutlamalar ilerleyen saatlere kadar devam etti. Gabralı Otel’de saat 00.00’a saniyeler kala ise coşku zirveye ulaştı. Çerkezköylüler geri sayımla birlikte dans ederek yeni yıla merhaba dedi.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Çerkezköy’ün sevilen mekanlarından Kahve Diyarı’nda da gençler yeni yıla merhaba dedi. 19.00-01.30 saatleri arasında Çerkezköy Klarnet Üstadı Boncuk, Ritm ve Perküsyon ustası Batuhan ve Gitarist Mertcan Türkeri’nin şarkıları ile davetliler gönüllerince eğlendi. Dilek feneri gösterisi ve Volkan gösterisinin de yer aldığı eğlencelerde çekiliş ile altı kişiye çeşitli hediyeler verildi.

SİLAH SESLERİ SUSMADI

Öte yandan Çerkezköy’de 2015’e girildiği andan itibaren mahallerden tabanca, av tüfeği ve uzun namlulu silah sesleri yükseldi. Çok sayıda Çerkezköylü silahlılarını ateşleyerek yeni yılın gelişini kutladı. Güvenlik güçlerinin her yıl yaşanan silahlı kutlamaların tekrarlanmaması için aldığı önlemlere rağmen saatler 00.00?ı göstermesiyle birlikte ilçeden silah sesleri duyulmaya başlandı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA – Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10