Kapışmak: Evlendirme programlarını kimseye tavsiye etmiyorum

Tekirdağlı yazar Tayfun Şahin tarafından, 'Trakya Kitap Okuyor' projesi kapsamında organize edilen 1. Namık Kemal Kitap Festivali'nde, Davranış Bilimleri Uzmanı ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak söyleş

Tekirdağ 4.01.2015 15:21:00 0
Kapışmak: Evlendirme programlarını kimseye tavsiye etmiyorum

KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM

Tekira AVM'de düzenlenen programda konuşan Kapışmak, “Bana da evlendirme programlarında yer almam konusunda Teklifler geldi. Ancak evlendirme programları kötü formatlı. Evlendirme programları için 3 yıldır bütün kanallardan, gel sen yap diye teklif aldık. Bütün halka da şunu söylüyorum; dünyanın en kötü formatları, inanın en çok aşağılayan formatlar. Ahlakı yerlere çeken, değer yargılarını tamamen bitiren, işin evlilik değil, sadece seksüel ve para üzerine kurgulandığı, halkın hazlarının ve egolarının tap yaptığı programlar. Sunucuların para kazanıp seyircilerin yoldan çıktığı programlar. O yüzden kesinlikle kınıyorum ve hiç kimseye tavsiye etmiyorum” dedi.

SON TUR TEKİRDAĞ

Kapışmak, “Haftaya çıkacak kitabım öncesi son turu Tekirdağ’da gerçekleştirdim. Türkiye turnesine 'Kalbin Anahtarı' kitabı ile devam edeceğim” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10