13 yılın ardından başkanlığa veda ediyor

Çerkezköy'de 13 yıldır AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Nuran Yeşil "Cumartesi günü yapılacak Kadın Kolları ilçe Kongresi'nde ad

Çerkezköy 5.01.2015 17:42:00 0
13 yılın ardından başkanlığa veda ediyor

13 YILDIR BAŞKANLIK YAPIYOR

Dün saat 15.30’da parti binasında açıklama yapan Nuran Yeşil, “AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı kurulduğunda Hasan Karaca’nın ilçe başkanlığı döneminde Genel Merkezin talimatıyla İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirildim. Daha sonra yapılan kongrelerde de üst üste ilçe kadın kolları başkanlığına getirildim. 13 yıldan bu yana aralıksız olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütüyorum” dedi.

ADAY OLMAYACAK

AK Parti’de görev aldığı yıldan bu yana yılmadan özverili şekilde partinin iyi yerlere gelmesi için çalıştığını belirten Yeşil “AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları olarak yaptığımız çalışmalar her zaman örnek gösterildi. Biz de bundan onur ve gurur duyduk.  Ben AK Parti ile birlikte çocuklarımı büyüttüm. Görevimi en iyi şekilde yapmak uğruna çoğu zaman çocuklarımdan bile uzak kaldım” dedi. Ekibiyle birlikte görevi süresince çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Yeşil “Cumartesi günü yapılacak olan İlçe Kadın kolları Kongresinde aday değilim. Yeni arkadaşların önünü açmak istiyorum ve bu nedenle aday olmayacağım” dedi.

HER ZAMAN PARTİNİN YANINDA OLACAĞIM

Aktif olmasa da her zaman seçilen arkadaşlara yardımcı olacağını ifade eden Nuran Yeşil “Her zaman heyecanlı şekilde partimize ivme kazandırmak için yapılan çalışmalar bizlere ayrı bir çalışma azmi verdi. Siyaset yapmak isteyen kadınlarımızı Ak Parti kadın Kollarının listesinde yer almalarını istiyorum. Aday olmamam partiden ayrılmayacağım anlamına gelmiyor. Her zaman partinin yanında olacağım” dedi.

KADINLARA SESLENDİ

Cumartesi günü Baylice Düğün Salonu’nda saat 13.00’te yapılacak olan İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde seçimlere Rüveyde Akbay ile gidileceğini ifade eden Yeşil “Çok aktif olmasa da ben her zaman onların yanında olacağım” dedi. Cumartesi günü yapılacak olan İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde başkanlığa aday olacak olan Rüveyde Akbay da, Nuran Yeşil ile birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını ve kendisinden çok şey öğrendiklerini ifade etti. Nuran Yeşil’in her zaman kendilerine yol gösterici ve rehber olduğunu dile getiren Akbay kadınlara “Vatandaşlara hizmet etmek için siyaset yapmak istiyorsanız  ve aktif  siyaset yapmak istiyorsanız AK Parti kadın Kolları listemizde görev alın” sözleri ile seslendi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10