Çerkezköyspor-Sitespor maçı 11 Ocak'ta oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Liginde yedinci hafta oynanması gereken ve açık öğretim sınavları nedeniyle ertelenen Çerkezköyspor ile Sitespor arasında ki karşılaşma 11 Ocak Pazar günü saat 13.00'de Ã

6.01.2015 17:00:00 0
Çerkezköyspor-Sitespor maçı 11 Ocak

Geçtiğimiz hafta oynanan son karşılaşmaların ardından tamamlanan Süper Amatör Ligde erteleme karşılaşması Pazar günü oynanacak.

ÇERKEZKÖYSPOR’UN ON PUANI BULUNUYOR

Çerkezköyspor’un açık öğretim sınavına katılacak futbolcularının bulunması üzerine TASKF’ye vermiş olduğu dilekçe neticesinde ertelenen Çerkezköyspor Sitespor karşılaşması Pazar günü saat 13.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma öncesi Sitespor’un dokuz maçta on puanı bulunurken, Çerkezköyspor’un ise sekiz maçta on puanı bulunuyor.

ÇORLU KÜLTÜRSPOR’U FARKLI GEÇTİ

Temsilcimiz Çerkezköyspor ligin ilk haftasını bay geçerken, ikinci hafta deplasmanda Çorlu Kültür Sultanköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz bulduğu golle öne geçti. Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkinliğini sürdüren Çerkezköyspor iki gol daha bularak karşılaşmadan da 4-0’lık galibiyet çıkarmasını bildi.

EVİNDE GENÇLERBİRLİĞİNE KAYBETTİ

Çerkezköyspor ligin üçüncü hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Maça iyi başlayan konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor 12’inci dakikada Yusuf ile bir gol bularak öne geçti.

Kanatları hızlı ve etkili kullanan Çorlu Gençlerbirliği 25. Dakikada sol kanatta Mustafa ile atağa çıktı. Mustafa’nın ceza sahası yan çizgisinden yaptığı ortada ceza sahasında topla buluşan Feyyaz sol ayağıyla yaptığı plase vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. 51.dakikada sağ kanatta Serkan Yıldız topla buluştu. Serkan’ın çapraz pozisyonda uzak kale direğine attığı şut filelerle buluştu, Maçın uzatma bölümlerinde sağ kanattan yapılan ortada Çorlu Gençlerbirliği savunma oyuncusu Abdullah’ın kademeye geç girmesinden dolayı topu önünde bulan Serkan Akyüz düzgün vuruşla takımının tek sayısını getiren golü buldu.

ERGENEYİ ZOR YENDİ

Ligde ilk yenilgisini alan Çerkezköyspor dördüncü hafta ise Ergene Belediyespor’a konuk oldu. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip geliştirdiği organize atakta bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. 34’üncü dakikada ise Çerkezköyspor Uğur ile beraberliği yakaladı. İlk devresi beraberlik ile sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip 53’üncü dakikada tekrar öne geçti. 65’inci dakikada ise Çerkezköyspor Muharrem’in ayağından bulduğu golle tekrar beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında ise Abdi’nin orta şut karışımı gönderdiği vuruş gol olunca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

KAPAKLISPOR’A MAĞLUP OLDU

Çerkezköyspor bir sonraki hafta ise evinde Kapaklıspor’u konuk etti. Maça iyi başlayan konuk ekip Kapaklıspor 6’ıncı dakikada Cihan’ın golü ile öne geçti.

 Karşılaşmada ataklarını sürdüren Çerkezköyspor beraberlik golünü ise karşılaşmanın 21.dakikasında golcü oyuncusu Serkan Akyüz ile ulaştı. Çerkezköyspor’un kullandığı korner atışında Kapaklıspor savunması topu uzaklaştıramadı. Yaşanan karambolde topu iyi takip eden Serkan Akyüz sert bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Önemli bir fırsatı değerlendiremeyen temsilcimiz ilk devrenin uzatma dakikalarında kalesinde ikinci golü gördü. Kapaklıspor’un kullandığı korner atışında kaleci İsmail’in hatasını iyi değerlendiren ilk golün sahibi Cihan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek takımını tekrar karşılaşmada öne geçirdi.Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 2-1’lik galibiyet ile sona erdi.

MALKARA’DAN BEKLENMEDİK SONUÇ ÇIKTI

Ligde kötü sonuçlar alan temsilcimiz altıncı hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Malkara Belediyespor’a konuk oldu. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Çerkezköyspor istediği sonucu Malkara’dan çıkaramadı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan ev sahibi ekip Burak Elagöz’ün şık golü ile karşılaşmada öne geçti. Kalan dakikalarda beraberlik için yüklenen temsilcimiz 59’uncu dakikada kalesinde ikinci golü gördü. Kalan dakikalarda oyun disiplininden kopan temsilcimiz karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Malkara Belediyespor 72’inci dakikada Tarkan ile temsilcimizi 3-0 yendi.

MURATLI’YA İKİNCİ YARI TESLİM OLDU

Temsilcimiz sekizinci hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk oldu. Maça kötü başlayan Çerkezköyspor ilerleyen bölümlerde Gökhan Balıkçı’nın golüne engel olamayarak karşılaşmada mağlup duruma düştü. Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda oyunda beraberlik mücadelesi verdi. Ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor 43’üncü dakikada Can’ın attığı golle beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde kontra ataklar geliştiren ev sahibi ekip Yiğit Deveci’nin şık golü ile tekrar öne geçti. Üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi ekip 75’inci dakikada Yiğit’in bir golü ile karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR İLE YENİŞEMEDİ

Çerkezköyspor bir sonraki hafta ise Çerkezköy derbisinde 1911 Çerkezköyspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takım açısından da büyük öneme sahip olan karşılaşmada iki takım oyuncuları da büyük bir özveri ile mücadele etti. Her iki takımın da geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı.

ÇORLUSPOR 1947 MAÇI ERTELENDİ

Çerkezköyspor ligin dokuzuncu haftasında ise TASKF’nin şike yaptığı anlaşılması üzerine ligden 1.Amatör Lige düşürülen Karadeniz Gençlikspor karşılamasını 3-0 hükmen galip kapattı. İlk devrenin son karşılaşmasında ise temsilcimiz Çorluspor 1947 karşı karşıya gelecekti. Karşılaşma ise saha zeminin bozuk olması nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.

10 PUAN TOPLADI

Çerkezköyspor ligde oynadığı sekiz karşılaşmada üç galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgi alarak on puan topladı. Rakip filelere 13 gol atan temsilcimiz kalesinde de 13 gol gördü.

SİTESPOR İKİ GALİBİYET ALDI

Sezona Malkara Belediyespor beraberliği ile başlayan Sitespor ligin ikinci haftasını bay olarak geçti. Ligin üçüncü hafta karşılaşmasında ise Muratlı Belediyespor’a deplasmanda 3-1 mağlup olan Sitespor dördüncü hafta ise 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor ile evinde 2-2 berabere kaldı. Beşinci hafta Karadeniz Gençlikspor’a 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 3-2 yenilen Sitespor altıncı haftada lider Çorluspor 1947’ye 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Sekizinci hafta karşılaşmasında ise evinde konuk ettiği Çorlu Kültür Sultanköyspor’u tek golle geçerek ligdeki ilk galibiyetini alan Sitespor dokuzuncu hafta Çorlu Gençlerbirliğispor ile deplasmanda puanları paylaştı. Onuncu hafta evinde Ergene Belediyespor’u rahat bir karşılaşmanın ardından 3-0 mağlup eden Sitespor ilk devrenin son karşılaşmasında ise Kapaklı derbisinde Kapaklıspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde oynadığı dokuz karşılaşmada iki galibiyet dört beraberlik ve üç yenilgi alan Sitespor on puanla sekizinci sırada yer alıyor. Rakip filelere 13 gol kaydeden Sitespor kalesinde ise 14 gol gördü.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10