Devletin zirvesinden şehit ailesine taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karaağaçlı şehit Piyade Er Emrah Çalkın'ın ailesine "Ülkemizin güvenliği, halkımızın huzuru için yüksek bir vazife şuuruyla görev yapmakta olduÄ?

Kapaklı 6.01.2015 17:59:00 0
Devletin zirvesinden şehit ailesine taziye

ERDOĞAN TAZİYE TELGRAFI GÖNDERDİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Müftüsü İsa Aktaş ve daire amirleri ile birlikte Şanlıurfa’da Akçakale Hudut Karakolu’nda şehit düşen Piyade Er Emrah Çalkın’ın Karaağaç Mahallesi’ndeki baba evini ziyaret ederek şehit ailesinin acısını paylaştı.

2 KARDEŞİ DEVLET MEMURU OLARAK İŞE BAŞLAYACAK

Şehit yakınlarına Allah’tan sabır dileyen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, kemik erimesi rahatsızlığı olan, şehidin dedesi 75 yaşındaki Siya Ahmet Çalkın’a da acil şifalar diledi. Ölümü her insanın tadacağını, fakat ölümün kutsal bir vazifenin yerine getirilmesi sırasında gelmesinin her kula nasip olmadığını ifade eden Kaymakam Gürbüz “Oğlunuz şehit oldu. Bu vesile ile sizlere sabır diliyorum” dedi. Devlet’in şehitlerine çok büyük önem verdiğine dikkat çeken Kaymakam Gürbüz, “İnşallah şehidimizin iki kardeşi en kısa zamanda devlet memuru olarak işe başlayacak” dedi.

AYNI ACIYI PAYLAŞIYORUZ

Ziyarette Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarının ardından Kaymakam Gürbüz ve beraberindekiler, Kapaklı Kahvesi’nde şehit babası İrfan Çalkın’a taziyelerini sundu. Acılarının çok büyük olduğunu söyleyen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz “Biz de sizlerle aynı acıyı paylaşıyoruz” dedi.

O’NUN YERİNE BİZLERİ KOYUN

Genç bir insanın ölümüne sabretmenin çok zor olduğunu ifade eden Gürbüz “Fakat bir Mehmetçiğin şehit oluşuna sabretmek daha da zor. Bugün buraya bütün daire amirlerimizle birlikte geldik. Bundan sonra Emrah yalnız sizin değil, bizlerin de bir evladıdır. Sizden isteğimiz O’nun yerine bizleri koymanızdır” diyerek her zaman şehit ailesinin yanında olacaklarını söyledi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10