Sitespor'u mağlup edip, Çorluspor 1947 maçını bekleyeceğiz

Hafta sonunda erteleme karşılaşmasında evinde Sitespor ile karşı karşıya gelecek Çerkezköyspor'da Başkan Ahmet Korkmaz açıklamalarda bulundu. Sitespor karşılaşmasına iyi bir şekilde hazırlan

8.01.2015 17:24:00 0
Sitespor

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz oynayacakları iki karşılaşmanın kendileri için büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

“SİTESPOR’DAN ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”

Pazar günü Sitespor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Hazırlıklarımızı hafta boyunca Veliköy sahasında sürdürdük.son  çift kale antrenmanımızı ise Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda gerçekleştirdik. Karşılaşma öncesinde ise sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Sitespor karşılaşmasını kayıpsız geçip Çorluspor 1947 kritik karşılaşmasını bekleyeceğiz” dedi.

“ARA TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ”

Korkmaz “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İki karşılaşmada alacağımız sonuçlara göre transfer yapacağız. Kadromuzda şuan itibariyle 23 oyuncumuz bulunuyor. Karşılaşmalardan iyi sonuçlar çıkardıktan sonra ise kamp programlarımız başlayacak. Kamp yapacağımız yerlerden teklifler alıyoruz. Ara transfer içinde çalışmalar devam ediyor. Çorluspor 1947 karşılaşmasının ardından hocamızın raporu doğrultusunda aramızdan ayrılacak ve katılacak arkadaşlarımız olacak” dedi.

“ÇORLUSPOR 1947 KARŞILAŞMASI PERŞEMBE GÜNÜ OYNANACAK”

Çorluspor 1947 karşılaşmasını ise Perşembe günü oynayacaklarını kaydeden Korkmaz “ İlk devrenin son karşılaşması olan Çorluspor 1947 maçı saha ve zemin şartlarının uygun olmaması nedeniyle ertelenmişti. Bu karşılaşma ise federasyonun aldığı karar neticesinde Perşembe günü saat 13.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak” açıklamasında bulundu.

“HAKEM RAPORLARINI YAZMIŞ”

Çorluspor 1947 karşılaşmasının tatil edilmesinde hakemleri tehdit eden Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ali Çimen hakkında federasyonun Cuma günü karar vereceğini kaydeden Korkmaz “ Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ali Çimen hakem triosuna yönelik bu maçı oynatamazsınız diyerek hakemlere tehditkar kelime kullanmıştı. Karşılaşmanın hakem üçlüsü yöneticinin kendilerini tehdit etmesini de raporlarına yazmışlar. Konuyla ilgili federasyon Cuma(Bugün) toplantı gerçekleştirecek. O yöneticinin ise istifa etmesini bekliyoruz. Federasyonda bizi temsil edenler tarafsızlığını koruyamamaktadır” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10