HEM'den emlak danışmanlığı kursu

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman yaptığı açıklamada açılacak kurslarla ilgili bilgiler verdi.

Çerkezköy 11.01.2015 13:29:00 0
HEM

ÜCRET ALINMAYACAK

15 Ocak itibariyle anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine hafta içi kent konseyi binasında satranç kursu açacaklarını kaydeden Akman “Satranç kursumuzu sabah 09.00-12.00 saatleri ve öğleden sonra ise 13.00-17.00 saatleri arasında açmayı planlıyoruz.  Satranç öğrenmek isteyen anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizi kurslarımıza kayıt yaptırmalarını bekliyoruz. Satranç Kurslarımızdan öğrencilerimizden hiçbir ücret alınmayacak” diye konuştu.

EBRU VE FOTOĞRAF ÇEKİM KURSU AÇACAĞIZ

Emlak Danışmanlığı kursunun 12 Ocak Pazartesi başladığını kaydeden Akman “Yoğun talep olduğundan dolayı kontenjanlarımız doldu. İkinci kursumuzun mart veya nisan ayında açılması planlanıyor. Ortaokul ve lise öğrencilerimize ise yarı yıl tatilinde ebru kursu ve fotoğraf çekim kursu açacağız. Ebru kursuna ise katılmak isteyen öğrencilerimiz Halk Eğitimi Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor” dedi.

AÇIK LİSE KAYITLARI 2-13 ŞUBAT TARİHLERİNDE YAPILACAK

Şubat ayında ise Kadın Giysileri dikimi ve modelistlik kursu açacaklarını kaydeden Akman “Kursumuzu Şubat ayında açmayı planlıyoruz. Ayrıca Şubat ayında Bilgisayarlı muhasebe, Mart ayında direksiyon eğitmenliği, üç boyutlu çizim (Auto Cad) kursu açılırken, Bilgisayar, İngilizce, Arapça, Bulgarca, Osmanlıca kurslarımız yeterli başvuru olunduğu zaman da devamlı açılıyor. Ayrıca yağlı boya kursumuzu da Şubat ayında açmayı planlıyoruz. Açık ortaokul kayıtları 13 Şubat tarihinde sona ererken, Açık Lise kayıtları ise 2 Şubat ile 13 Şubat tarihleri arasında yapılacak” açıklamasında bulundu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10