Kar geri geldi

Çerkezköy ve Trakya'da geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı hafta sonuna doğru etkisini kaybetmişti.

Çerkezköy 12.01.2015 12:48:00 0
Kar geri geldi

BEYAZA BÜRÜNDÜ

Dün sabah saatlerinde Çerkezköy’de yeniden kar yağışı başladı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Çerkezköy gişeleri ile ilçe merkezi arasında tırın devrilmesi sonucu yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. İlçe merkezinde de yoğun kar yağışı nedeniyle zaman zaman trafikte sıkıntılar meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle araçların üstü, çatılar ve yollar beyaza büründü. Çorlu’da da kar yağışı etkili oldu. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı dolayısıyla ilçe beyaza büründü.  Çorlu'da etkili olan sağanak yağış yerini kara bıraktı. Yoğun şekilde yağan kar nedeniyle evlerin çatıları ve park halindeki araçlar beyaza büründü. Yoğun kar yağışı nedeniyle trafik ekipleri ilçe giriş ve çıkışlarında uyarılarda bulunurken zincir ve kar lastiği olmayan sürücülerin yola devam etmesine izin verilmedi.

VATANDAŞLAQR OTOBÜS DURAKLARINA SIĞINDI

Tekirdağ’da da sabah saatlerinde başlayan yağmur yerini kara bıraktı. Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da sabahın erken saatlerinde başlayan yağmur, öğle saatlerine doğru yerini kara bıraktı. Havanın soğumasıyla etkisini arttıran kar yağışı şehir merkezinde etkili oldu. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına sığınarak korunmaya çalıştı.

TUZLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Tekirdağ'da yollarda meydana gelecek olumsuz durumlara karşı ise, Karayolları 18. Şubesi ekipleri çalışmalara başladı. Karayolları 18. Şubesi'nden yapılan açıklamada, ekiplerin kar yağışının başlamasından itibaren göreve başladığı Malkara, Hayrabolu, Saray ve Şarköy yollarında tuzlama çalışmalarının yapıldığı belirtildi. Kar küreme araçlarının da görev aldığı ifade edilirken, “Zincirsiz araçların geçişine izin verilmeyecek” denildi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10