Başkan Yıldırım Çerkezköy'e geliyor

Geçtiğimiz hafta Silivri'de bir toplantıda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştüklerini kaydeden Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Üyesi ve ÇTSO Başkanı Süleyma

12.01.2015 21:25:00 0
Başkan Yıldırım Çerkezköy

YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından “Hedef 1 Milyon Üye” kampanyası dahilinde düzenlenen geceye katılan ÇTSO Başkanı ve Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği üyesi Süleyman Kozuva Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya geldiğini kaydetti.

“ÇALIŞMALARI ANLATTIK”

Başkan Yıldırım ile bir süre sohbet eden Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Üyesi ve ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva,derneğin çalışmaları hakkında Başkan Yıldırım’ı bilgilendirdi. Çerkezköy olarak istedikleri üye sayısına kısa sürede ulaşacaklarını Başkan Yıldırım’a ilettiklerini kaydeden Kozuva, camia olarak Türkiye genelinde düşündükleri tesis yapma çalışmalarını Çerkezköy’de de yapmalarını istedik” diye konuştu.

“ŞUBAT AYINDA ÇERKEZKÖY’E GELECEK”

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçelilerin Çerkezköy’deki çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydeden Kozuva, "Sayın Yıldırım Şubat ayında ilk defa Çerkezköy’e geleceğinin sözünü bize verdi" dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10