Belediye tuzlama çalışması yaptı

Çorlu'da önceki gün etkili olan kar yağışının ardından Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, kar temizleme ve tuzlama çalışması yapt

Çorlu 13.01.2015 11:02:00 0
Belediye tuzlama çalışması yaptı
TUZ SERPİLDİ

Yolların kapanmasını ve buzlanmasını önlemek amacıyla Ali Osman Çelebi, Bülent Ecevit, Cumhuriyet ve Atatürk bulvarları, Dumlupınar, Salih Omurtak, Kumyol, Şinasi Kurşun caddeleri, Çırak ve Kale bayırları, Fatih, Kırkova, Eski Çerkezköy, Erdal İnönü, Mustafa Kemal, Eski Tekirdağ, Orhan Kemal, Ahmet Taner Kışlalı, Güney, Yunus Emre, Şehit Teğmen Yavuzer, Mandıracı, Çamlıbel, Adnan Doğu, İstanbul, Ahmet Priştina, Hasan Ali Yücel, Şehit Yüzbaşı Yücel Kenter Caddeleri ile Güldalı Sokak, Yeni Mezarlık Yolu, Emlak Konutları 1. ve 2. köprüleri, Çetin Emeç, Bahriye Üçok bulvarlarına tuz serpildi.

SORUN YAŞANMADI

Kar temizleme çalışmalarında Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 4 greyder, 4 bekoloader, 2 tuzlama robotu, 2 bobcat, 2 tuzlama kamyonu, 2 robot kullanıldı ve 40 personel görev aldı. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ortem firması 43 gündüz personeli ve 2 açık kamyon ve 10 taş kamyonuyla çalışmalara destek verdi. Yapılan çalışmalar sayesinde Çorlu’nun büyük bir bölümünde sorun yaşanmadı.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10