Yaşar Kuş, gazetecileri yemekte ağırladı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dün basın mensuplarını öğle yemeğinde ağırladı.

Çerkezköy 13.01.2015 14:01:00 0
Yaşar Kuş, gazetecileri yemekte ağırladı
ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Saat 12.00’da Glory Area Restaurant’ta düzenlenen yemeğe basın mensuplarının yanı sıra Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa As ve Erdinç Erke de katıldı. Yemek sonrası konuşma yapan Başkan Yaşar Kuş, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

 

 

BİZE IŞIK TUTUYORSUNUZ

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu söyleyen Kuş “Sizler olmasanız bizler ne eksiğimizi ne doğrumuzu bulabiliriz. Sizler bize ışık tutuyorsunuz. Gerektiğinde eleştirerek gerektiğinde çalışmalarımızı duyurarak bizleri yönlendiriyorsunuz” dedi. Çerkezköy’ün duayen gazetecisi Ziya Süren’e de teşekkür eden Yaşar Kuş, oda tarafından yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.

ODAYA 2 DAİRE KAZANDIRDIK

2014 yılında yapılan kongrede 6. Dönem başkanlığa seçildiğini anımsatan Yaşar Kuş, “Odamıza 2 daire kazandırdık. Borcumuz bitti. Aralık ayında odamızda yaklaşık 15 bin TL tutarında tadilat yaptık” dedi. 2015’te plaka makinesi almak istediklerini ifade eden Yaşar Kuş “Çekicimizi de onararak hem üyelerimizin, ihtiyaç halinde de Çerkezköylü vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

ÜYELERİMİZE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Önümüzdeki süreçte odaya bir tane de cenaze aracı alacaklarını söyleyen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş “Önümüzdeki haftalarda araştırmasını yapacağız” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kurulduktan sonra 500 üyenin yol belgesini UKOME’ye götürdüklerini ifade eden Yaşar Kuş, belgeleri sonra tekrar alarak üyelere teslim edeceklerini belirtti. Odanın bin 300 üyesinin olduğunu söyleyen Kuş “Üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10