Bu kaçıncı kaza!

Kaza Namık Kemal Bulvarı Bahçeli Camii önündeki kavşakta meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Çerkezköy 14.01.2015 15:09:00 0
Bu kaçıncı kaza!
KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

İddiaya göre dün saat 09.30 sıralarında Kumlugeçit-Narin Kavşağı istikametinde seyir halinde olan ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen Mustafa Ergüden’in kullandığı 34 EB 7924 çekici plakalı Tır ile Bengül Savlar’ın kullandığı 59 TC 281 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı.

 

 

BEBEĞİN DURUMU DA İYİ

Kazada minibüs sürücüsü Bengül Savlar ile aynı araçta bulunan Fatma Baştuğ yaralanırken, yaralılar 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 24 yaşındaki yaralı sürücü Bengül Savlar’ın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Bengül Savlar ve bebeği ile Fatma Baştuğ’un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

TRAFİK AKIŞI AKSADI

Kaza nedeniyle trafik yaklaşık 1 saat aksadı. Kazaya karışan Tır, gerekli işlemlerin yapılmasının ardından yoldan kaldırıldı. Kazada çarpışmanın etkisiyle ters dönen minibüs ise çekici vasıtası ile kaldırıldı. Araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı yeniden normale döndü.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINSIN

Bölge esnafından Hüsamettin Keskin, daha önce de çok sayıda kazanın meydana geldiği kavşak ile ilgili defalarca yetkililere yazı yazdıklarını söyledi. Aynı bölgede daha önce de pek çok yaralamalı ve ölümlü kaza meydana geldiğini söyleyen Keskin “Yolun her iki tarafında da okul var, sağlık ocağı var, cami var” dedi. Gerekli önlemlerin alınması için Çerkezköy Kaymakamlığı’na hatta Tekirdağ Valiliği’ne pek çok defa yazı yazdıklarını söyleyen Keskin, gerekli tedbirlerin alınmasını istediklerini belirtti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10