Akçay: İl kongresinde de birlikteliğimizi göstereceğiz

Pazar günü yapılacak olan il kongresi öncesi açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay "İlçe kongrelerinde olduğu gibi il kongresinde de yakaladığımız birlikteliği göstereceÄ

Tekirdağ 16.01.2015 11:30:00 0
Akçay: İl kongresinde de birlikteliğimizi göstereceğiz

BİRLİKTELİĞİMİZİ İL KONGRESİNDE DE GÖSTERECEĞİZ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda basın açıklaması yapan Akçay “İl kongresi düğün havasında geçecek. Bugün burada bir araya gelmemizin sebebi önümüzdeki 18 Ocak Pazar günü Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’un il kongremize katılacak olması. Yaklaşık 2 ay süren ilçe kongreleri süreci oldu. 8 Kasım’da başladığımız kongrelerimizi 3 Ocak itibari ile sonlandırdık. Hepsi partimize yakışır şekilde birlik içinde geçti. 11 ilçe başkanımızla bugün beraberiz. Bize yakışan birlikteliği önümüzdeki il kongremizde de göstereceğiz. Buna inancımız tamdır” dedi.

HİZMET KERVANI DEVAM EDECEK

2015 seçimlerinde Tekirdağ’dan en iyi sonucu alacaklarına inandığını söyleyen Akçay “Hizmet kervanı devam edecek. Hizmete partimiz ve hükümetimiz devam edecek. Bütün inanç ve heyecanımızla bu süreci devam ettireceğiz. Pazar günü saat 11:00 itibarı ile sayın başbakanımız burada olacak. Ben bu vesile ile bütün hemşerilerimizi kongremize davet ediyorum. Kongremizi bayram havasında gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

11 İLÇE BAŞKANI OLARAK HAZIRLANDIK

Pazar günkü kongreye 11 ilçe başkanlığı olarak hazırlandıklarını belirten AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ise “İl başkanımız Ahmet Akçay ile başarılı çalışmalarımız olduğuna inanıyorum. Milletvekili seçiminde daha da başarılı olacağız. Saat 11:00’da kongremizde, saat 14:00’da ise sahil dolgu alanında yapılacak ambulans dağıtımı organizasyonu için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl başkanımızla birlikte çalışmaktan onurluyuz” dedi. 

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10