1911 Çerkezköyspor hazırlıklara devam ediyor

Süper Amatör Ligin ilk devresini topladığı 19 puanla dördüncü sırada tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Perşembe

16.01.2015 15:22:00 0
1911 Çerkezköyspor hazırlıklara devam ediyor

Süper Amatör Ligin ikinci devresinde çıkış arayan 1911 Çerkezköyspor hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

SARAY SAHASI’NDA OYNANDI

1911 Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında ise 1.Amatör Lig’de şampiyon olan ve gelecek yıldan itibaren Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Saray Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli siyahi oyuncular Aziz ve Caşhı’da deneme fırsatı buldu. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken her iki takım oyuncuları da ellerine geçen fırsatları değerlendiremedi.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

İki takım oyuncularının da bol bol oyuncu değiştirme fırsatı bulduğu karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru 1911 Çerkezköyspor Şafak ve Ufuk ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine temsilcimiz müthiş başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköyspor denenme amaçlı takıma katılan siyahi oyuncu Aziz’in şık golü ile karşılaşmada öne geçti.

GALİBİYET İLE AYRILDI

Gelen golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor rahat bir futbol ortaya koyarken, ev sahibi ekip Saray Belediyespor ise beraberlik için temsilcimiz kalesinde gol aradı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköyspor bu sefer Gökhan Küçük’ün golü ile farkı ikiye çıkardı. Arka arkaya kalesinde iki gol gören ve oyundan kopmamaya çalışan Saray Belediyespor Bora’nın penaltısı ile farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda Aziz ile bir gol daha bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılmasını bildi.

“HAZIR GİRECEĞİZ”

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Ligin ilk devresini istediğimiz yerde tamamlayamadık. İkinci devre hazırlıklarımıza ise Pazartesi itibariyle başladık. Bugün ise gelecek yıl Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında ilk devre istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. İkinci devre ise üst üste goller bularak karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldık. Bu maçlara antrenman gözü ile bakıyoruz. İnşallah sezonun ikinci devresine hazır bir şekilde girmiş olacağız” dedi. 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10