Okula destek olmak için bir araya geldiler

Çerkezköy Merkez okullarından Nurullah Narin İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okula maddi destek sağlamak için Pazar günü 13.00-15.00 saatleri arasında Dekor Düğün Salonu'nda dayanışma ve kayna?

Çerkezköy 19.01.2015 11:14:00 0
Okula destek olmak için bir araya geldiler

AMACIMIZ OKULUMUZA MADDİ DESTEK SAĞLAMAK

Nurullah İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Neşe Şahbudak, okul aile birliği olarak düzenledikleri dayanışma ve kaynaşma çayında amaçlarının veliler olarak okula maddi destek sağlamak  ve okulun ihtiyaçlarının karşılanması olduğunu söyledi. Şahbudak, “Bizler veliler olarak okulumuzun daha iyi yerlere gelerek çok daha iyi koşullarda eğitim vermesini sağlamak için üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.

VELİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Nurullah Narin İlkokulu Dayanışma ve Kaynaşma çayında Okul Aile Birliği Başkanı Neşe Şahbudak’ın konuşması sonrasında veliler canlı müzik eşliğinde gün boyu doyasıya eğlenerek hem stres attılar hem de birlikte olmanın keyfini çıkararak hoşça vakit geçirdiler.

ÇEKİLİŞTE ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILDI

Çayda yapılan bilet satışları sonrası gerçekleştirilen eşya çekilişlerinde nevresimden saatte, ayakkabıdan çoraba kadar bir çok hediye sahiplerini buldu. Çekilişte hediye kazananlar mutlu olurken kazanamayanlarda okula katkı sağlamış olmanın mutluluğu içinde olduklarını belirttiler.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10