Müezzinoğlu: AK Parti yine tek başına iktidar olacak

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, partisinin Edirne 5. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Mimar Sinan Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Edirne 5. Olağan İl Kongresi'ne, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet MüezzinoÄ?

Bölgede Gündem 19.01.2015 15:08:00 0
Müezzinoğlu: AK Parti yine tek başına iktidar olacak

“BİZ MİLLETİMİZE İNANDIK, ONLAR DA BİZE GÜVENDİ”

Milleti bugün 12 yıldır hayal edemediklerinin ötesindeki bir noktaya taşıdıklarını belirten Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Biz taşıdık, AK Parti taşıdı, AK Parti’nin vizyonu taşıdı, AK Parti’nin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan taşıdı. İnşallah o yeni hedeflere, 2023’e yine başta kurucu liderimiz, cumhurun başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında 2023’e bu ülkeyi taşıyacağız. Çünkü bizim millete borcumuz var. Çünkü biz bu millete hayallerinin öncülüğünü, hedeflerinin öncülüğünü, beklentilerinin öncülüğünü, hak ettiklerinin öncülüğünü yapacağız diye söz verdik. Tarihi geçmişin de getirdiği bir medeniyet anlayışını, tarihi geçmişin getirdiği zenginlikleri taşıyacağımızın sözünü verdik, milletimiz de bize inandı, milletimiz de bize güvendi ve o inancını her geçen gün arttırarak devam ettiriyor" dedi.

İDDİALI KONUŞTU

Kongrelerle birlikte toplumun her kesimini kucaklamayı hedeflediklerini dile getiren Müezzinoğlu, “7 Haziran’da AK Parti yine, yeniden tek başına iktidar olacak” iddiasında bulundu.

İHA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10