Gülerçin öğrencilerinden kış konseri

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji öğrencileri düzenledikleri konserle velilerinin karşısına çıktı.

Çerkezköy 20.01.2015 20:29:00 0
Gülerçin öğrencilerinden kış konseri

YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEDİK

Önceki akşam saat 19.30’da Özel Gülerçin Koleji Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen konser öncesi konuşan Okul Müdürü Süleyman Sezgin “Gözleri görmeyen İlayda adlı bir kızımız var. Gözlerinin açılması için 24 bin TL’ye ihtiyaç var” dedi. 7 bin TL’nin temin edildiğini söyleyen Sezgin “Biz de okul olarak öğretmenler arasında biraz katkı sağladık. Bu akşam İlayda kızımızın gözlerinin açılması için bir yardım kampanyası düzenledik” diyerek velilere yardım çağrısında bulundu.

 

 

BEĞENİ TOPLADILAR

Öğrenciler çaldıkları enstrümanlar ve seslendirdikleri şarkılarla beğeni topladı. Gülerçin Koleji Müzik Öğretmeni Gülben Kıyıcıoğlu eşliğinde hazırlanan konser ilgiyle izlendi. Gülerçin Koleji Ana Okulu öğrencilerinden 4 yaşındaki Zeynep Tan da konserin ilgi odağı oldu. Konserin sonunda Gülerçin Koleji Sahibi Bülent Sait Gülerçin  öğrencileri ve Müzik Öğretmeni Gülben Kıyıcıoğlu’nu tebrik etti.

 

 

İLGİ YOĞUN OLDU

Konseri Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Özel Gülerçin Koleji Sahibi Bülent Sait Gülerçin, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Eski Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy  Belediye Eski  Meclis Üyesi  Demet Eroğlu, Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, Özel Gülerçin koleji İlkokulu Müdürü Tuğba Zenginal, Gülerçin Koleji öğretmenleri ve veliler izledi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10