Dünya Gümrük Günü kutlandı

Dünya Gümrük Günü dolayısıyla Tekirdağ Valiliği önünde tören düzenlendi. Kutlamalara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Tekirdağ 26.01.2015 12:56:00 0
Dünya Gümrük Günü kutlandı

10 MİLYARLIK İTHALAT

Gümrük Günü için ilk etkinlik Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk konması ile başladı. Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Muharrem Murat anıta çelenk koydu ve günün anlamını belirten konuşmayı yaptı. Murat Gümrük İdarelerinin vatandaşın sağlığını korumak ve yasadışı ticareti önlemekle görevli olduğunu söyledi. Murat 2014 yılında “3 Milyar ihracat, 10 Milyar da ithalat yapıldı” dedi.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

26 Ocak Dünya Gümrük Günü dolayısıyla Ergene Kaymakamlık binası yanında bulunan Atatürk Anıtı önünde de tören yapıldı. Törene Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Avrupa Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğü çalışanları ve Kurum Müdürleri katıldı. Tören, Çelenk Koyma, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yapılan konuşmalar sonrasında son buldu. Törenin ardından Avrupa Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğü çalışanları Kaymakam Fatih Kızıltoprak’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10