BBP seçim kampına girdi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 23-24-25 Ocak tarihleri arasında Hayman'da düzenlenen Genel İstişare Toplantısı'nda Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK), Yük

Çerkezköy 26.01.2015 15:21:00 0
BBP seçim kampına girdi

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Mustafa Destici, “Ülkemizin içinden geçtiği zor şartları ve kritik günleri ele alacağız. Parti içerisindeki gündemi değerlendireceğiz. Genel seçimleri istişare edeceğiz. Ama onunla birlikte seçimlerden daha önemli olan süreçler var. Bütün bunları sizlerle istişare edeceğiz” dedi.

10 YILDA GÖRDÜK

AKP'nin millete verdikleri hiç bir sözü yerine getirmediğini ve seçim yaklaşınca tekrar yeni anayasa sözü verdiklerini söyleyen Destici, “Şimdi de yeni anayasa sözü verdiler. Bu AKP değil 3 kere 13 kere de tek başına tekrar iktidar olsa yeni sivil bir demokratik anayasa yapmaz. Ancak kendilerini iktidarda tutacak kendi yandaşlarını zenginleştirecek ne kadar düzenleme varsa onu yaparlar. Ve bunu yaparken de kullanabildikleri tüm kesimleri kullanırlar daha sonra da düşman olarak ilan ederler. Son on yılda bunu gördük” dedi.

 

 

 ‘FİŞLEME VE CADI AVI’

  Destici, eski 4 bakanın Yüce Divan'a gönderilmemesiyle ilgili de “AKP milletvekili vicdanlarının seslerini dinliyorlar. Bir oylamada 30 vekil, bir oylamada 45 vekil, bir oylamada 50 vekil gönderilsinler kararı veriyorlar. Ama bu kararı veren milletvekilleri için şu anda bir fişleme ve cadı avı başlatılmış durumda. İktidar partisinin kabul edilemeyecek kötü bir huyu var. Kendi içinden bile olsa kendi aleyhinde bir kararın yanına durursa ya da söz söylerse anında paralelci ilan edilebiliyor. Hatta o paralelciler sizden daha şerefli diyecek kadar işi bitirecek noktaya geliyor” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10