Okullarda temizlik başladı

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ara tatili değerlendirerek okullarda temizlik çalışması yapmaya başladı.

Süleymanpaşa 28.01.2015 13:56:00 0
Okullarda temizlik başladı

OKULLARDA TEMİZLİK HAREKATI

Bahçelievler Mahallesi’nden başlatılan “Okullarda temizlik harekatı” kapsamında, Tekirdağ Bahçelievler Ortaokulu, Şehit Piyade Er Ercan Ay İlkokulu, Bahçelievler Anaokulu, Marmara Ortaokulu, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu, İş Okulu Meslek Lisesi Eğitim Merkezi ve Fatih Anadolu Lisesi’nde temizlik çalışmaları yapıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer “Okul bahçelerindeki çöp ve yaprakların toplanması ile başlayan temizlik çalışmaları kapsamında yabani otların sökülmesi, bahçelerin tazyikli su ile yıkanması ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ara tatil bitene kadar Süleymanpaşa’daki tüm okullarda temizlik çalışmaları yapılacak” dedi.

TÜM OKULLARA YAYACAĞIZ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da “Öğrencilerimizin yarıyıl tatili sonrası okullarına döndüklerinde okullarını daha temiz ve bakımlı bir şekilde bulmaları için ekiplerimiz durmadan çalışıyor” dedi. Bahçelievler Mahallesi’nden başlattıkları çalışmaları ilçe merkezinin yanı sıra tüm mahallelerdeki okullara da yayacaklarını söyleyen Eşkinat “2014 – 2015 Eğitim öğretim yılı başlamadan tüm okullarımızda çalışmalarımız tamamlanmış olacak” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10