Sultanahmet Köftecisi Çerkezköy'de açıldı

Sultanahmet Köftecisi Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Akbank Sokak Demircioğlu İş Merkezi birinci katında dün saat 12.30'da düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çerkezköy 28.01.2015 15:38:00 0
Sultanahmet Köftecisi Çerkezköy

YENİ LEZZETLERLE BULUŞUYOR

İşletmeciliğini Cihangir Arık’ın yaptığı Sultanahmet Köftecisi isimli işlerinin açılış töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’ün devamlı göç alan bir ilçe olduğunu belirterek, “Artan nüfusa paralel olarak her gün yeni işyerlerinin açılması ile birlikte kentimiz yeni lezzetler ve tatlar da kazanıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen  ve Türkiye’nin üretim ve istihdam kenti olan Çerkezköy’de açılan bu işlerinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılışa Çerkezköy   Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Belediye Meclisi Üyeleri Nedim Yılancı, Necmettin Çınar, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İsa Altay, CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Hasan Demir, Belediye Eski Meclis Üyeleri Nuran Yeşil ve Demet Eroğlu ile davetliler katıldı. İşyerinin açılışını Çerkezköy Kaymakamı metin Kubilay ve protokol üyeleri birlikte yaptı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10