"Yetkili kurumlar korsana izin vermesin"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 28.01.2015 15:40:00 0

SERVİSÇİLERİMİZ İŞ ALAMIYOR

Dün saat 14.00’de AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge’yi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Öge’ye görevinde başarılar diledi. Koordineli bir şekilde servisçilerin haklarını korumaya çalışan bir dernek olduklarını kaydeden Tanyeri “Son dönemlerde en büyük sıkıntımız olan korsan plakalar S plakalar gibi her yerde çalışıyor. Çerkezköy’de bulunan fabrikalarda korsan plakalar iş alıyor, bizim S plakalı servisçimiz ise işsiz kalıyor” dedi.

YÖNETMELİK UYGULANSIN İSTİYORUZ

Korsanların çıkması ile birlikte bütün dengelerin bozulduğunu kaydeden Tanyeri “Fabrikalar korsan servisçilere yol belgesini, S plakalı olup olmadığını sormadan işe alıyor. Son dönemlerde korsanlar bizden daha fazla çalışıyor. Biz kanunları takip ve yerine getiren bir kurumuz. Kanunda S ve J plaka dışında hiçbir araç servis çekemez. Gerçekten esnafın ekmeği ile oynuyorlar. Biz sadece yönetmelik uygulansın istiyoruz. Yetkili kurumlarımız korsana izin vermesinler” dedi.

BUNUNLA İLGİLİ ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin iddia ettiği korsancılığın takipçisi olacaklarını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge “Bu konuyla ilgili ilk olarak Kaymakam Metin Kubilay’dan detaylı bilgi alacağız. Sizin anlattığınız itibariyle gerçekten haksızlık yapıldığını görüyorum. Bir durum varsa, gerekli merciler olan Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü ve UKOME ile görüşüp korsanlığını kaldırmak için çalışma yaparız” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10