45 başvurudan 12'si başarılı bulundu

Trakya Kalkınma Ajansı'nın, 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Kasım – Aralık döneminde gelen başvurular arasından 12 proje başarılı bulundu.

Tekirdağ 29.01.2015 14:17:00 0
45 başvurudan 12

KURUMLARIN KAPASİTELERİ ARTACAK

Ajans uzmanlarından oluşan komisyonun yaptığı değerlendirme sonucunda 45 başvurunun 12’si başarılı bulunarak destek almaya hak kazandı. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, “2014 Teknik Destek Programı açıklanan bu sonuçlarla tamamlandı. Başarılı bulunan projelerin uygulanmasıyla kurumların kapasitesi artacak” dedi. destek almaya hak kazanan kurum ve kuruluşların 9 Şubat’a kadar sözleşme imzalamaları gerekiyor.

BAŞARILI BULUNAN PROJELER

Lüleburgaz Belediyesi’nin ‘Ulaşım Ana Planı ve Planlaması Eğitimi Projesi’, Tekirdağ Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü’nün ‘Tekirdağ Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü "Yazılım Kapasitesi Geliştirme" Eğitimi Projesi’, Lüleburgaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin ‘Özel Öğrenme Güçlüğü Tanılama ve Uygulama’ projesi, Kapaklı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün ‘Ms.Ofis Yazılımları ve Sunum Teknikleri Eğitimi’ projesi, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Malkara Toplam Kalitede Örnek Oluyor’ projesi, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın ‘Öğretmenler Öğreniyor, Otizmin Sırrı Çözülüyor’ projesi, Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ‘Etkili İletişim Etkin Kurumlar’ projesi, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Ben, İşim ve Geleceğim – Her Şeyin Başı İletişim’ projesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi İlkokulu’nun ‘Eğitimde Kalitenin Sürekliliği İçin Eğitim ve Yaşam Koçluğu’ projesi, Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Vizede Eğitimde Kalite’ projesi, Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün ‘Teknik Personel Eğitimi İle Kurumsal Kapasitenin Arttırılması’ projesi, Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün ‘Kurumsal İletişim, Nitelikli Yönetim, Etkin ve Sonuç Odaklı Çalışan Eğitimi’ projesi destek almaya hak kazandı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10