MHP'li kadınlar Kaymakam Gürbüz'ü ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ü makamında ziyaret etti.

Kapaklı 29.01.2015 15:11:00 0
MHP

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ 

Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp, Yönetim Kurulu üyeleri Nalan Hatunoğlu, Sevim Boncuk, Emine Yavuz, Yasemin Çınar yer aldı. MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp “Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Kadın Kolları olarak bugün sizler ile tanışmak istedik. Kadın Kolları olarak Kapaklı’daki kadın dayanışmasını sağlayarak, yeni bir soluk ve yeni bir heyecan getireceğiz. Kadın Kolları olarak görevimizin bilincindeyiz ve sorumluluklarımızı da gece gündüz ekip arkadaşlarımız ile beraber çalışarak yerine getireceğiz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz de “Sizlerin ve diğer bütün partilerimizle mücadele veren kadınlarımızın yolu açık olsun. Umarım sizler, siyasi görüşü ne olursa olsun, milletimiz için ve Kapaklı için ortak platformlarda mücadele edersiniz diye ümit ediyorum” diyerek Kadın Kolları yönetimine başarılar diledi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10