Başkan Yüksel, vatandaşla buluştu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Yüksel önceki gün de Paşaköy Mahallesi'nden başladığı ziyaretlerini İğneler ve Misinli Mahallelerinde sürdürdü.

Ergene 1.02.2015 15:57:00 0
Başkan Yüksel, vatandaşla buluştu

YAPILMASI GEREKENLERİ GÖRÜŞÜYORUZ

Paşaköy Mahallesi’nde sabah namazını cemaatle kılmasının ardından vatandaşlarla kahvaltı yaparak onların talep ve isteklerini değerlendiren Başkan Rasim Yüksel, ziyaretlerine İğneler  Mahallesi’nde devam etti. Vatandaşlarla kahvehanede bir araya gelerek, Ergene ilçesinin gelişimine yönelik yapılması gereken plan ve projeler hakkında  bilgi alışverişinde bulunan Başkan Yüksel, “Vatandaş odaklı çalışmalar belediye anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Bu anlayıştan hareketle mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelerek yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Yerel yönetim sürecinde belediyenin imkanlarını kullanarak ilçe genelinde bir çok alanda hizmet çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Yüksel “Zaman, iş birliği ve güven dahilinde ilçemizde hedeflediğimiz bir çok projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10