Dönmez: Burjuvacıları değil, gerçek emekçileri seçeceksiniz

2009 seçimlerine CHP'den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak katılan, 2011 genel seçimlerinde Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan, bir süre de Çerkezköy ilçe başkanlığı görevinde bulunan

Çerkezköy 1.02.2015 17:15:00 0
Dönmez: Burjuvacıları değil, gerçek emekçileri seçeceksiniz

ÖN SEÇİMİ SÖKE SÖKE ALACAĞIZ

Uzun yıllardır CHP’ye hizmet ettiğini söyleyen Metin Dönmez “CHP örgütünün içerisinden gelen, içinizden biriyim. Ciz benim ciğerimi dahil biliyorsunuz. 7-8 yıldır emek verdiğimi bilmeyen yok. Çok şükür dik durduk ve CHP’nin bayrağını Vahap Akay’ın buraya dikmesi için çalıştık” dedi. Genel seçimlerde de milletvekili adaylarının önseçimle belirlenmesini istediklerini söyleyen Dönmez “Ön seçim olmazsa Ankara’ya bu örgüt nasıl giderek hakkını arıyor herkes görür. Örgüt Ankara’ya gider ve yumruğunu masaya vurur. Ön seçimi söke söke alacağız. Milletvekillerinizi belirleyeceksiniz. Sizden olan, gerçek emekçileri seçeceksiniz. Burjuvacıları değil. Ankara’ya gittiğinde sizi unutanları değil, içinizden olanları sizin sorunlarınıza çözüm bulması için Ankara’ya göndereceksiniz. Sizden biri olarak karşınıza çıktım. Sizden destek bekliyorum” dedi.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİLER

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk de çıktığı bu yolda Metin Dönmez’e başarılar diledi. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Milletvekili Aday Adayları Hasan Demir, Recep Palabıyık birlik beraberlik mesajı verdi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10