1911'e Çerkezköyspor'a destek devam ediyor

Hafta sonunda deplasmanda Ergene Belediyespor'u farklı geçen 1911 Çerkezköyspor'a maç öncesi Pasha Otel sahibi Vehbi Demirtaş ve UMT Demir ortakları Cafer Biber ve Tevfik Erdil tarafından yemek verildi.

2.02.2015 18:20:00 0
1911

PASHA OTEL’DEN AKŞAM YEĞİ

31 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.00’da Pasha Otel sahibi Vehbi Demirtaş 1911 Çerkezköyspor’a otelinin restoranında bir akşam yemeği organize etti. Düzenlenen yemekte konuşma gerçekleştiren Pasha Otel sahibi Vehbi Demirtaş” Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Sizleri burada görmekten gerçekten mutluyum. 1911 Çerkezköyspor kurulduğu günden bugüne elimizden gelen her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Maddi ve manevi olarak her türlü ihtiyacınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. 1911 Çerkezköyspor’u en iyi şekilde temsil edeceğinizden, başarılı olacağınızdan şüphem yok. Malkara Belediyespor’u deplasmanda yendiğiniz zamanda otelimizde eğlenceli bir yemeği sizler için organize edeceğiz. Hepinize davetimize uyup buraya geldiğiniz için teşekkür ederim. Spora desteğe devam, 1911 Çerkezköyspor’a desteğe devam. Sen ben yok Çerkezköy var. Hepinizi çok sevdiğimi unutmayın. Bu kapı her zaman sizlere sonuna kadar açık.” cümlelerini kaydetti.

 

 

UMT DEMİR KAHVALTI VERDİ

Pazar günü de takım maç öncesinde UMT Demir ortakları Cafer Biber ve Tevfik Erdil’in Coffee Boss adlı mekanda verdikleri kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Cafer Biber ve Tevfik Erdil “ 1911 Çerkezköyspor’un her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. İnşallah takımımız bu sene bir üst lige çıkacaktır. Oyuncu ve yönetime de güvenimiz sonsuzdur” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda son olarak konuşma gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Takıma destek olunması gerçekten çok güzel bir durumdur. Bu destekler takımı çok iyi motive ediyor. Güzel geçen ilk yarının ardından takıma yeni katılan oyuncularla çok daha güçlü bir ekip haline geldik. Biz de bize destek olan taraftarlarımızın desteklerini boşa çıkarmayarak ligi en üst noktada bitirmeye çalışacağız. Herkese çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10