Lokantacılardan Kaplan'a ziyaret

Tekirdağ Lokantacılar Odası Başkanı Lütfü Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ 3.02.2015 12:08:00 0
Lokantacılardan Kaplan

AKTİF ODALARDAN BİR TANESİ

Ziyarette konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, odanın Tekirdağ’da aktif olmasının önemli olduğunu belirtti. Lokantacılar Odası’nın, Tekirdağ’ın en aktif odalarından bir tanesi olduğunu dile getiren Kaplan “Oda Başkanı Lütfü Çebi’nin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Göreve geldiği günden bugüne disiplinli çalışmalarıyla çözüm odaklı uygulamalar sergilemiş ve esnafın da takdirini toplamıştır. Gayretlerini biz de kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

SORUNLARDAN BAHSETTİ

Lokantacılar Odası Başkanı Lütfü Çebi ise esnafın yaşadığı sorunlara değindi. Otopark sıkıntısının çok önemli olduğunu belirten Çebi “Esnafımızın sıkıntılarını çözüme ulaştırmak adına ziyaretler yapıyoruz. Esnafımız ciddi bir otopark sorunuyla karşı karşıya. Bu durumun acilen çözülmesi gerekir. Yeni açılan alanlara buz pisti yerine otopark yapılması daha uygun olur diye düşünüyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10