İkinci devreye fırtına gibi girdik

Süper Amatör Ligin ilk devresini 19 puanla dördüncü sırada tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında deplasmanda Ergene Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında S

2.02.2015 13:21:00 0
İkinci devreye fırtına gibi girdik

1911 Çerkezköyspor ligin ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda Ergene Belediyespor’u deplasmanda farklı mağlup etti.

SALİH İLE ÖNE GEÇTİK

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Sağlı sollu ataklarla Ergene Belediyespor kalesini abluka altına almayı başaran temsilcimiz golü buldu. Orta alanda Gençağa ile başlayan ataktan rakip kaleye yüklenen temsilcimiz yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kazandı. Takımın yeni transferi golcü oyuncu Salih İzmir mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u öne geçirdi.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda rahat bir oyun ortaya koydu. Konuk ekip Ergene Belediyespor ise geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulamadı. Karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında sol kanatta Şafak topla buluştu. Seri çalımlarla ceza sahası içine giren Şafak düzgün vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. İlk devrenin kalan  dakikalarında ise gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

HIZINI KESMEDİ

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrede de hızını kesmedi. Rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz üçüncü golü de bulmakta zorlanmadı. Karşılaşmanın 52’inci dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Şafak topla buluştu. İki oyuncuyu oyundan düşüren Şafak soldan sert bir vuruş gerçekleştirerek kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti.

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Salih önemli bir fırsatı değerlendiremedi. 64’üncü dakikada ise Şafak hatrick yapmaya çok yaklaştı. Müsait pozisyonda topla buluşan Şafak’ın vuruşu yandan auta çıktı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan temsilcimizde yeni transferlerden Beymen müsait pozisyonda hareketlenen Bahadır’a topu aktardı. Sağ kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine giren Bahadır yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı.

RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİ

Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor 80’inci dakikada serbest vuruş kazandı. Usta ayak Gençağa mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek farkı beşe çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarında Ergene Belediyespor geliştirdiği ataklarda şeref sayısını bulamadı. Oyuna ikinci devre giren Gürer savunmanın hatasını iyi değerlendirerek skoru 6-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 6-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.  Yeni transferlerin müthiş bir maç çıkardığı karşılaşmadan 6-0’lık galibiyet çıkartan 1911 Çerkezköyspor puanını 22’ye çıkartırken, şampiyonluk yolunda ki rakiplerine de gözdağı vermiş oldu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10