Bezgin'den servisçilere destek

AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi, servisçilerin sorunlarını dinledi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün saat 13.15'te AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin'i ziyaret eden Çerkezköy

Çerkezköy 4.02.2015 17:23:00 0
Bezgin

TEK SORUNUMUZ KORSAN

Salih Bezgin’den sıkıntıları yetkili makamlara iletmesini talep eden Tanyeri, “Bizler S plaka araç sahipleri olarak çok mağdur durumdayız” dedi. Servisçiler olarak Çerkezköy ve Kapaklı Emniyetinden hiçbir şikayetlerinin olmadığını söyleyen Tanyeri “Bizim tek sorunumuz korsanlarla gerekli mücadelenin yapılmamasıdır. Bu konuda gerekenin yapılmasını istiyoruz” diyerek AK Partililerden destek istedi.

SORUNLARINIZI ÇOK İYİ BİLİYORUM

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin de “S plakalı araçların sorunlarını çok iyi biliyorum ve bu konuda servisçilerin yanındayım” dedi. Kendisinin de S plaka sahibi olduğunu ifade eden Bezgin “Bu nedenle sizlerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Sıkıntılarınızın çözümü için sonuna kadar gideceğim. Ben vatandaşın sesiyim” dedi.

KORSANLA GEREKLİ MÜCADELE YAPILMALI

Gerekirse Çerkezköy yada Kapaklı’da sıkıntıların çözümü konusunda çok katılımlı bir toplantı da yapabileceklerini ifade eden Bezgin “Emniyet ve UKOME’ye çağrıda bulunuyorum. S Plakası olmayan araçları çalıştırmayın. S Plakalı arkadaşlarımızın araçları servis çekmeli. Dışarıdan gelenler servis çekmemeli” dedi. Kordan olarak çalışan araçlara yol belgesi verilmemesi gerektiğini dile getiren Bezgin korsanla gerekli mücadelenin yapılması gerektiğini ifade etti.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10