Akçay: Tekirdağ hak ettiği hizmeti alacak

Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Mahalle Başkanları Buluşmasına' katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti olarak bu seçimlere çok önem v

Süleymanpaşa 5.02.2015 11:01:00 0
Akçay: Tekirdağ hak ettiği hizmeti alacak

“BÜROKRATİK OLİGARŞİNİN SONUNA GELDİK”

İktidarları döneminde Tekirdağ’a büyük hizmetler yapıldığını söyleyen Akçay “Yıllarca mücadele ettiğimiz ‘bürokratik oligarşinin’ sonuna geldik. Yeni anayasayı yaparak hem temel hak ve özgürlükler noktasında hem de her vatandaşımızın daha refah içinde bir yaşam sürmesi için Anayasanın değiştirilmesi şart. Bunun için mahalle başkanlarımız her kapıya giderek AK Parti’nin hizmetlerini milletimize anlatacaktır. Teşkilat mensuplarımızla bir olacağız ve seçimlerde büyük başarı elde edeceğiz. Her ilçede mücadelemiz aynı hızla devam ediyor” dedi.

 

 

“MİLLETİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

Tekirdağ’ın hak ettiği hizmeti alacağını söyleyen Akçay “Yol ve çamurla uğraşan değil modern bir şehir anlayışına kavuşacak ilimiz. Bunu size vaat ediyoruz.  Seçim sürecimizde gece gündüz demeden çalışacağız. AK Parti iktidarının en güçlü dönemine bu seçimle girecek ve büyük başarılarla milletimizin yüzünü güldüreceğiz. Milletimizin iradesi bizi 2023 hedefine ulaştıracaktır” dedi. Toplantıya İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10