Oyuncu Hamit Kaya Çerkezköy'de

Sinema ve televizyon oyuncusu Hamit Kaya önceki gün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret ederek dostlarıyla hasret giderdi.

Çerkezköy 5.02.2015 14:00:00 0
Oyuncu Hamit Kaya Çerkezköy

ÇERKEZKÖY’E GELDİ

Kurtlar Vadisi, Aşk Bir Hayal, Tek Türkiye, Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Aile Mahkemesi, Canım Ailem, Hanımeli başta olmak üzere yüzlerce dizide oyuncu olarak yer alan sinema ve televizyon oyuncusu Hamit Kaya önceki gün Çerkezköy’e geldi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetim kurulu üyesi Şengül Civan ve Hülya Metin ile İstanbul Sakatlar Derneği’nin etkinliğinde tanıştığını ve kendilerine de ziyaret etmek için Çerkezköy’e geldiğini kaydeden Kaya “Çerkezköy’e gelmişken değerli dostlarımızı da ziyaret etmek istedim” dedi.

İŞ ADAMLARINI DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRDI

16 yıldır sinema ve televizyon camiasında yer aldığını kaydeden Kaya “Çerkezköy’deki binanızı çok beğendim. Çerkezköy’deki iş adamlarının da engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlı olmalarını istiyorum. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda bir etkinlik düzenlerseniz sinema dünyasından bir çok arkadaşımız ile birlikte etkinliğinize katılabiliriz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10