MHP'den ilk aday adayı Korkmaz oldu

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çerkezköy'den ilk milletvekili aday adayı Özel İrmet Hospital doktorlarından Genel Cerrah Op.Dr. Nurullah Burak K

Çerkezköy 5.02.2015 14:02:00 0
MHP

“PARTİYE BAĞIMI SÜRDÜRDÜM”

Özel İrmet Hospital doktorlarından Genel Cerrah Uzmanı Op.Dr. Nurullah Burak Korkmaz, MHP’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Partinin Çerkezköy’den ilk aday adayı olan Dr.Nurullah Burak Korkmaz “Yıllardan bu yana bu partinin gençlik yapılanmasında, ülkü ocaklarında yer aldım. Üniversite yıllarımda sempatisini duyduğum, yıllardır içimde aynı duyguları paylaştığım ve sadece seçimden seçime destek vererek belli platformlarda partimin politikalarını destekleyen konuşmalar yaparak bu parti ile bağımı sürdürdüm” dedi.

“BU YOLA ÇIKTIM”

Siyasete neden çıktığı konusunda da açıklamada bulunan Korkmaz, “Ülkemizin yaşamış olduğu son dönemdeki üniter yapının tehdidi MHP içindeki biz saha dışında olan aydın, okumuş kimliklerin ön plana çıkamamasının vermiş olduğu sıkıntılar ve her şeyden önemlisi beni benden bilgisiz, bizim gibi olmayan, bizim gibi düşünmeyen Türk örf ve geleneklerine bağlı bir tebada olmayan insanların yönetmesine, çocuklarımın geleceğini belirlemesine, her gün Atatürk’ün hakarete uğramasına, sağlıktaki bunca sıkıntılara sesiz kalamadım. Hakem maçı bitirmeden artık sahaya inmenin vakti geldiğini düşündüm ve önce vatan sonra partim sonra ben diyerek bu yola çıktım” dedi.

“EŞİMİN DESTEĞİ OLDU”

10 Mart’ta MHP’den milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yapacağını kaydeden Korkmaz “Seçim takvimi 10 Mart olarak açıklanırken, 24 Nisan tarihinde ise tam liste belli olacak. O tarihe kadar çalışmaları sürdürüyoruz. Teşkilattan aldığım istek ve talep karşısında bu yola çıkma kararı aldım. Eşimde büyük bir destek vererek, bu işe kalkışmamdaki en büyük tetikleyici oldu. Adaylık durumum netlik kazandıktan sonra ise sıkı bir çalışma yapacağız. Çalışmalar kapsamımda Malkara’ya gittim. Daha sonra da Şarköy ve Hayrabolu ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Her gittiğimiz yerde aldığım tepkiler çok olumlu oldu. Koltuk derdimiz yok. Oturduğumuz koltuk peygamber efendimizin koltuğundan sonra en değerli koltuktur. Her gün bir hasta Allah razı olsun diyerek buradan ayrılıyor” dedi.

“ÜLKEYİ BU HALE GETİRİYOR”

Korkmaz “Artık çorbada benim de bir tuzum olsun istedim. Biz sesiz kaldıkça bizim boşluğumuzu bir başkası dolduruyor ve oda ülkeyi bugünkü hale getiriyor. Telefonlar olsun arkadaşlarım olsun yazdıkları geri dönüşler o kadar duygulandırıcı ki insanın gözleri yaşarıyor. Bu aşama da bile bu kadar ses getirmesi beni çok mutlu etti” açıklamasında bulundu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10