Süper Ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 13.hafta oynanacak dört karşılaşma ile tamamlanacak. Haftaya 22 puanla üçüncü sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Kapaklıspor'u konuk ederken, Çerk

6.02.2015 13:49:00 0
Süper Ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz hafta sonunda evlerinde galibiyet mücadelesi verecek.

HAFTANI MAÇI TEKİRDAĞ’DA

Haftaya 27 puanla lider giren Çorluspor 1947 ile 25 puanla ikinci sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor Pazartesi günü Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde Ergene Belediyespor ise Tekirdağ Karadeniz Gençlik Kulübünün ihraç edilmesinden dolayı haftayı üç puanla geçmiş olacak.

PAZAR GÜNÜ SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK

Ligde 22 puanla üçüncü sırada bulunan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise evinde Kapaklıspor’u konuk edecek. Bir önceki hafta deplasmanda Ergene Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz 6-0’lık galibiyet ile ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmıştı. Pazartesi gününden itibaren maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimiz Cumartesi sabahı yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek. 1911 Çerkezköyspor ligde oynadığı 11 karşılaşmada 6 galibiyet, dört beraberlik ve tek yenilgi alırken, Kapaklıspor ise dört galibiyet iki beraberlik ve beş yenilgi ile 14 puanla altıncı sırada yer alıyor. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

 

“TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUM”

Karşılaşmadan galibiyet almak için ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Ligin ikinci devresine geçtiğimiz hafta Ergene Deplasmanında başladık. Rakibimiz karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyarak farklı galibiyet aldık. Bu hafta ise taraftarımız karşısında Kapaklıspor’u konuk edeceğiz. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak zirve takibimizi sürdürmek istiyoruz. Yaptığımız nokta transferler ile çok iyi bir takım oluştu. Oyuncularımızın karşılaşmadan üç puan ile ayrılacaklarını düşünüyorum. Bütün taraftarlarımızı da bu zorlu karşılaşmaya bekliyorum” dedi.

ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE

Ligde 13 puanla yedinci sırada bulunan Çerkezköyspor ise evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Bir önceki haftayı bay geçen Çerkezköyspor maçın hazırlıklarını uzun süredir sürdürüyor. Konuk ekip Çorlu Kültür Sultanköyspor 11 karşılaşmada iki galibiyet ve dokuz yenilgi ile 6 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. Cumartesi günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

MALKARA BELEDİYESPOR DEPLASMANDA

Haftanın bir diğer önemli karşılaşmasında ise Muratlı Belediyespor ile Malkara Belediyespor karşı karşıya gelecek. Muratlı Belediyespor oynadığı 11 karşılaşmada beş galibiyet, üç beraberlik ve üç yenilgi ile 18 puan toplarken, konuk ekip Malkara Belediyespor ise oynadığı on karşılaşmada altı galibiyet iki beraberlik ve iki yenilgi ile 20 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma da saat 13.00’de başlayacak. 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10