Özel İdare'de tadilat çalışmaları sürüyor

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne İl Özel İdaresi'ndeki çalışma ve bilgilendirme toplantısının ardından tadilat ve güçlendirme çalışmalarının devam ettiği İl Genel Meclisi ToplantÄ?

Bölgede Gündem 6.02.2015 14:04:00 0
Özel İdare

DEPREMSELLİK ANALİZİ DE YAPILIYOR

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinin genel fiziki şartları ile ilgili; hizmet alan konuklar ile İl Genel Meclisi üyelerinin talepleri doğrultusunda, İl Özel İdaresi Encümeni’nin kararları doğrultusunda tadilat ve tamirat yoluyla iyileştirme çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, depremsellik analizi yapılan binanın, çıkan sonuçlara göre güçlendirme projesi ile güçlendirilmesi, dış cephenin mantolanması, İç mekânların tadilat ve tamiratı ile İl Genel Meclisi’nin çalışma ve toplantı salonlarının yapılmasına devam edildiği belirtildi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

Çalışmaları yerinde denetleyen Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, çalışmalar hakkında yetkililerde bilgi aldı. Engellilere ait kullanım alanlarının da düşünüldüğü yeni planlamayı ve çalışmaları beğendiğini ifade eden Vali Şahin, “Çalışmaların kısa sürede bitirilmesini arzu ediyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10