Ve o polis hakkında soruşturma açıldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Bank Asya'ya yaptığı el koyma operasyonunun ardından bankanın Çerkezköy şubesine para yatıran vatandaşları cep telefonu kamerası ile kayıt altına alan re

Çerkezköy 8.02.2015 15:06:00 0
Ve o polis hakkında soruşturma açıldı

VATANDAŞLARI CEP TELEFONU KAMERASI İLE KAYDETTİ

Geçtiğimiz hafta Bank Asya Çerkezköy Şubesi’ne para yatırmak ve hesap açtırmak için giden vatandaşlar, resmi kıyafetli bir polisin kendilerini cep telefonu kamerası ile çektiğini gördü. Uzun süre banka önünden ayrılmayan polis, cep telefonu kamerası ile bankaya giren ve çıkanları kaydetti.

SORUŞTURMA AÇILDI

Bazı müşterilerin tepki göstermesi üzerine polis resmi görevde olduğunu belirterek “Valiliğin emri üzerine çekim yapıyorum. Resmi görevdeyim” sözleri ile kendini savundu. Olayın ardından banka şubesine girip çıkan vatandaşları cep telefonu ile kayıt altına alan polis memuru hakkında soruşturma açıldı. Konuyla ilgili Tekirdağ Valiliği’nin herhangi bir talimatı olmadığı öğrenilirken, banka önündeki yoğunluk nedeniyle bir polis ekibinin banka önüne sevk edildiği, fakat vatandaşları kaydetmesi için herhangi bir talimat verilmediği öğrenildi. Konunun ulusal basında yer almasının ardından Tekirdağ Valiliği, o polis hakkında soruşturma başlattı. 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10