Terzi: 6-0 için yola çıkıyoruz

Şerafetdin Terzi, Pazar günü saat 14.00'da partisinin Tekirdağ İl Binası'ndan CHP'den Tekirdağ milletvekili aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

Tekirdağ 9.02.2015 12:40:00 0
Terzi: 6-0 için yola çıkıyoruz

KIRILMADIK YOLUMUZA DEVAM ETTİK

Hız kesmeden yolculuğunu daha da ateşleyeceğini ifade eden Terzi “2011 seçimlerinde ön seçime katıldım. 39 tane çok değerli aday adayı arkadaşımla birlikte yarıştık. Bu yarış beni 8. sıraya getirdi ve ben anladım ki Tekirdağ siyasetinden kopamayacağım. Kırılmadık yorulmadık devam ettik” dedi.

 

 

BİZ PARTİMİZE KÜSECEK İNSANLAR DEĞİLİZ

2014 yerel seçimlerinde de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu anımsatan Terzi “Büyükşehir belediye başkanlığı aday adaylığımda çok ciddi bir çalışma sergiledik. Ama o anki Büyükşehir belediye başkanlığının belirlenmesinin merkez yoklaması olması nedeniyle çok saygı duyduğumuz Kadir Albayrak atandı. Biz yine genel merkezimize ve partimize küsmedik. Biz partimize küsecek insanlardan değiliz. Biz partimizi büyütmek için yollara çıktık iktidara taşıyana kadar da partimizle beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.

DOKUNABİLECEĞİNİZ BİR VEKİL OLMAK İSTİYORUM

Tekirdağ’da yerel seçimlerde CHP’nin 12-0 ile Türkiye’de bir ilke imza attığını ifade eden Terzi “Biz şuandan itibaren 30 Mart’ ta yaşadığımız mutluluğu şimdi 8 Haziran günü milletvekili sayımızı gençlerle de birlikte 6-0 yapmak için yola çıkıyoruz” dedi. Dürüstlük ilkesinden asla vazgeçmeyeceğini, halkın Ankara’da sesi olacağını ifade eden Terzi “Ulaşılamayan değil dokunabileceğiniz bir vekil olmak istiyorum” dedi.

 

 

SEÇİM BÜROSUNU DA AÇTI

Parti binasındaki basın açıklamasının ardından kalabalık bir grup ile birlikte davul zurna eşliğinde seçim bürosuna geçen CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafetdin Terzi, seçim bürosunun açılışını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte yaptı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10