1911 Çerkezköyspor zirve takibini sürdürüyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor ligin 13.hafta karşılaşmasında evinde Kapaklıspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya

Çerkezköy 9.02.2015 13:10:00 0
1911 Çerkezköyspor zirve takibini sürdürüyor

Süper Amatör Ligde şampiyonluğu hedefleyen 1911 Çerkezköyspor patates tarlasını andıran sahada Kapaklıspor’u zorlanmadan geçti.

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Pazar günü saat 13.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Muzaffer, Tuna, Volkan, Tolga, Kadir, Beymen, Gençağ, Şafak, Bahadır, Vedat ve Salih” on biri ile başlarken, konuk ekip Kapaklıspor ise Uğur, Berke, Sezer, Hüseyin, Mehmet, Galip, Numan, Serdar, Murat ve Yasin on biri ile başladı. 1911 Çerkezöysporlu taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği maça, 1911 Çerkezköyspor takımı başladı.

 İKİ TAKIM DA ATAK OYNADI

Maça hızlı başlayan taraf ise 1911 Çerkezköyspor oldu. Karşılaşmanın 7’nci dakikasında sağ kanatta topla birlikte hızla şekilde ilerleyen Tolga’nın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan isim Vedat oldu. Vedat’ın yerden sert şutunu kaleci Uğur çıkardı. 11’inci dakika ise Kapaklıspor etkili gelmeye çalıştı. Murat Sarı’nın sert vuruşu Tuna’nın kafasına çarparak yön değiştirdi. kontrpiyede kalan kaleci Muzaffer kaleye giden topa parmaklarının ucuyla dokunarak kornere gönderdi.

KAPAKLISPOR DA YÜKLENDİ

Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Galip’in vuruşunu kaleci Muzaffer rahat kontrol etti. 28’inci dakikada 1911 Çerkezköyspor sağ kanattan etkili geldi. Bahadır’ın gerçekleştirdiği sert vuruşta savunma araya girerek topu kornere gönderdi. 34’üncü dakikada ise gelişen temsilcimiz atağında rakip defansın hatasında topla buluşan Bahadır kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bahadır’ın vuruşu yandan auta çıktı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

38’inci dakikada temsilcimiz golü buldu. Sağ kanatta topla buluşan Salih İzmir seri çalımlarla çizgiye kadar indi. Salih’in ortasını iyi takip eden Vedat sert ve düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u öne geçirdi. Golden hemen 1 dakika sonra Kapaklıspor’dan Murat, hakeme itirazdan dolayı sarı kart gördü. 41’inci dakikada ise topla buluşan Gençağa’nın vuruşu ise az farkla auta çıktı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı ve ilk devre temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da forma değiştirerek çıktı. 1911 Çerkezköyspor’da ikinci yarıda Şafak Törin’in yerine Gürer girdi.  İkinci yarıya fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip ikinci golü erken buldu. Dakikalar 47’yi gösterdiğinde Bahadır’ın sağ kanattan yatığı güzel ortada topa gelişine vuran Vedat, hem kendisinin hem de takımının ikinci golüne imza attı. İkinci golden sonra Kapaklıspor oyun disiplininden koptu. 61’inci dakikada Kapaklıspor’da oyuna  Berke’nin yerine Cihan dahil olurken, 1911 Çerkezköyspor’da da sakatlanan Salih’in yerine Ziya oyuna girdi.

MUZAFFER PENALTI KURTARDI

Karşılaşmanın 71’nci dakikasında ise 1911 Çerkezköyspor’da Beymen’in yerine Gürsel oyuna dahil oldu. Kapaklıspor 72’inci  dakikada serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Galip’in mükemmel ortasına iyi yükselen Serdar’ın vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı. Sağ kanadı dinamo gibi kullanan Tolga taraftarlardan büyük alkış aldı. 74’üncü dakikada kullanılan serbest vuruşta Ziya’nın vuruşunu kaleci Uğur iki hamlede kontrol etti. 76. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Bahadır’ın şutu az farkla auta çıktı.En az bir gol için mücadele eden ve etkili hücumlar geliştiren konuk ekip Kapaklıspor 88.dakikada penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Yasin’in şutunu kaleci Muzaffer çok iyi uzanarak kurtardı. 

AHMET KORKMAZ DA İZLEDİ

Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmayı 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, 1911 ve Kapaklıspor yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Azaplar ile Caddeliler taraftar grubu ile çok sayıda taraftar izledi. Öte yandan

karşılaşmayı izleyenler arasında Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz’ın da olması dikkatlerden kaçmadı. Bu arada 90 dakika boyunca takımlarını destekleyen 1911 Çerkezköyspor taraftarı, maç sonunda Gençağ’ın çektirdiği üçlü ile coşarken, taraftarlar maçın ardından bazı futbolcular ile selfie de çektirdi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10