Kamil Günay aday adaylığını açıkladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğinden 6 Şubat'ta istifa eden Kamil Günay, MHP Tekirdağ'dan Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Tekirdağ 10.02.2015 16:40:00 0
Kamil Günay aday adaylığını açıkladı

ADAY ADAYLIĞINA TALİP OLUYORUM

MHP Tekirdağ İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Günay, Tekirdağ’da doğup büyüdüğünü söyleyerek, “35 senedir aktif iş hayatımı ve siyasi mücadelemi Tekirdağ ilinde sürdüren, buranın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş, havasını teneffüs etmiş ve bunlarla hayat bulmuş, bölgemizin insanlarını yakından tanıyan, tanınan ve yıllarca iletişim ve diyalog içerisinde olmuş bir kişi olarak bütün birikimlerim ile ilimize ve partimize faydalı olabilirim düşüncesi ile milletvekili aday adaylığına talip oluyorum” dedi.

SİYASET İDDİA İŞİDİR

Sağlığı ve ömrü yettiği sürece Tekirdağ’a ve MHP’ye hizmet etmeye devam edeceğini ifade eden Günay “7 Haziran 2015 milletvekili genel seçimlerinde Tekirdağ ilinde MHP olarak en kötü şartlarda 2 milletvekili, gayret ve çalışmalarımız ile 3’üncü milletvekilini de çıkaracağımıza inanıyor bu azim ve gayretle bu göreve talip oluyorum. Siyaset iddia işidir. İddiası olmayan siyasete soyunmamalı. Cenabı Allah bu Görevi nasip ederse 2019 yılında partimizi Tekirdağ ilinde yerel de tül ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanmak ve genelde de iktidar yapmak için 4 yıl boyunca uyku orucu tutarak çalışacağımı beyan etmek istiyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10