Cüceloğlu: Başarının altında özgüven var

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve İstanbul Kültür Üniversitesi KOBİ Geliştirme ve Rekabet Uygulama ve Araştırma Merkezi" işbirliğinde "İşte ve Ailede Şevkle Kazanmak, Özgürce Yaşamak için

Bölgede Gündem 11.02.2015 13:20:00 0
Cüceloğlu: Başarının altında özgüven var

ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ

ETSO Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın Edirne'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Zıpkınkurt, göreve geldikleri günden beri, KOBİ’lere her anlamda katkıda bulunmak adına çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

ÖZGÜVEN ÖNEMLİ

Prof.Dr.Doğan Cüceloğlu, aile hayatına çok önem verdiğini dile getirerek,gerçek yaşanmış olaylardan kesintiler anlattı. Ailelere çocuk yetiştirirken özgüven kazandırmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Cüceloğlu, "Hayatımızın her yerinde var olmak isteriz ve kimin gözünde var olmak önemlidir bizim için? 5 yaşındaki çocuk dahi bilir adam yerine konulup konulmadığını. Hepimiz yüz ifadesinden farkına varır gibiyiz ama değiliz. İlişki konusunda gelişmemiz kendimizi geliştirmemiz lazım. Aile içerisinde çocuklarımız ile ilişki içerisinde sen varsın önemlisin sen değerlisin yapabilirsin ben sana güveniyorum duygusunu vermemiz gerekiyor çocuklarımıza. Ailede çocuğumuzu yetiştirirken çocuğun dünyasına ineceksin. Gözünün içine bakacaksın. Sen varsın sende bozukluk yok değerlisin mesajı vermek çok önemli çocuğumuza. Başarının altında yüzde 85 özgüven vardır" diye konuştu.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10