Akçay: Büyükşehir ve TESKİ sınıfta kaldı

Süleymanpaşa'da 2-8 Şubat tarihleri arasında bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle pek çok vatandaşın hastaneye başvurduğunu belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, belediye yönetimini ele

Süleymanpaşa 11.02.2015 15:27:00 0
Akçay: Büyükşehir ve TESKİ sınıfta kaldı

“SINIFTA KALDILAR”

Akçay “Klorlamanın bir süre yapılmadığından kaynaklanan bu sorun vatandaşımıza büyük bir sıkıntı olarak geri dönmüştür. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tam anlamıyla sınıfta kalmıştır. Bu nasıl bir beceriksizlik örneğidir. 2015 yılına geldiğimiz bu günlerde hala böyle bir sorun nasıl yaşanmaktadır? Klorlama gibi hayati önem taşıyan bir işlemin yerine getirilememesinin bizim belediyecilik anlayışımızda yeri yoktur. Bu ne kepazeliktir. İnsanımızın canı bu kadar mı değersiz” dedi.

İŞGÜZARLIĞI BIRAKIP, KENDİ HİZMET ÜRETSİN

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın bu yaşananlar için “Hani her şerde bir hayır vardır derler’ diyerek olayı bir hayır vesilesi olarak sunduğunu belirten Akçay “Eşkinat, su hatlarının değiştirilmesi için böyle bir olayın vuku bulmasını mı beklemiştir? Bu nasıl bir belediyecilik anlayışı. Toplumsal hizmet üretmeye yönelik belediyenin yapması zorunlu olduğu hizmet ve yatırımların illa ki böyle üzücü bir durum sonrası akla gelmesi mi lazım. Eşkinat işgüzarlığı bırakıp, kendi hizmet üretsin” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10