ÇTSO 4. Meslek Komitesi'nden Çorlu'ya ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 4. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Şakir Özer, Komite Üyeleri; Mehmet Danyeli, Metin Taşdelen, Hayrettin Atay ve Birol Saygın, önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi

Çerkezköy 12.02.2015 17:29:00 0
ÇTSO 4. Meslek Komitesi

EN FAZLA FAALİYETTE BULUNAN KOMİSYONLARDAN

Ziyarette konuşan Çorlu TSO Meclis Başkanı ve 6.Meslek Komite Üyesi Metin Akgün; “6.Meslek Komisyonu en çok faaliyette bulunan komisyondur. Geçmişe baktığımızda ticaret ve sanayi odaları arasında böylesine bir istişare toplantısına az rastlanmaktadır. Bu gibi toplantıları daha sık yapmanızı, genç kardeşlerimizin önünü açmanızı ve bölgemizde daha çok çalışmanızı temenni ediyoruz” dedi. ÇTSO 6.Meslek Komite Başkanı Kurtuluş Ay da “Yapacağımız istişare toplantıları hem ticaret hacmimizi genişletecek hem de ticaret odalarına yakından tanışma fırsatı sağlayacak” dedi.

POTANSİYELİ YÜKSEK BİR BÖLGEDE YAŞIYORUZ

ÇTSO 4. Meslek Komite Üyesi Mehmet Danyeli de komite yapısı ile ilgili bilgi verdi. Komite yapısında genelde inşaat malzemeleriyle ilgili bölümlerin olduğunu söyleyen Danyeli “Biz 650 kişilik bir grubuz. Bir buçuk yıl önce göreve geldik. İlk projemizde imar kanunu ile ilgili muhataplarımız olan belediyelerin imar müdürlerini davet ettik ve üniversiteden akademisyenleri çağırdık. Yaklaşık 4-5 saatlik bir toplantı yaptık. Yeni çıkan imar kanunuyla ilgili belediyelerdeki imar biriminde çalışan arkadaşlarımızla istişare de bulunduk. Potansiyeli yüksek bir bölgede yaşıyoruz. Birbirimizden alacağımız fikirlerle üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugün burada sizleri ziyaret ettik. Bu gibi toplantıları sıklaştırmak eksikliklerimizi görmemiz ve daha iyi bir hizmet sunabilmemiz açısından son derece önemlidir” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10